Eye-Catching Scarpetta Dining Pavilion

Vi alle kan lide at spise i restauranter, men denne ene er den største jeg nogensinde har set! Jeg tutter ikke, fordi det er en udendørs restaurant. En restaurant i hvor du kan kommunikere med omgivelserne, og du kan sætte pris på dit måltid sammen med fugle og naturens warble. I interiøret har du et langt bord, hvor du har små kabiner skabt fra de forskellige niveauer. Den smukke farvede indretning gør det muligt for vandet at reflektere i restauranten.

Denne Scarpetta Dining Pavilion restaurant blev skabt af gh3 og greb den smukke pris A.R.E (Awards for Restaurant / Fine Dining kategori). Restauranten ligger i nærheden af ​​Thompson Hotel, Victoria Park Memorial. Om natten er restauranten bare fantastisk på grund af krommøblerne, lyset blinker med nåde langs interiøret.

MoreINSPIRATION
  • Glass Pavilion tager plads til en frugtplantage, men holder sin hukommelse i live
  • Cube Pavilion Restaurant på Parc du Cinquantenaire i Bruxelles
  • Cube Pavilion-En Amazing Pop-Up Restaurant af Park Associati

Restauranten ser udefra ud som en lang terning. Det er så moderne, at du har lyst til at spise i en anden verden. Det er tæt på en pool, der gør det endnu mere afslappende. Det er i et ord smukt, men jeg tror det virker kun i de varme dage, på grund af dets åbne rummure og indgang. Hvis du har tid, skal du stoppe ved Scarpetta Dining Pavilion og nyde et godt måltid lige i et interiør, der vil give dig en afslappet følelse.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar