DIY Flannel Blanket Scarf

DIY et sjovt flannel faldtæppe, der fordobles som et møbelkast og et slidbart tørklæde! Tæppe tørklæder holder dig varm, uanset hvor du går - uanset om du bærer det som et tørklæde eller bruger det som et tæppe for at holde varmen på de kølige efterårskvelder! Vælg en farverig eller fed plaid, der tilføjer en sjov pop til både din indretning og garderobe! Dette er en super nem DIY til novice crafter og tager mindre end 15 minutter!

forsyninger:

  • 1 og 1/3 til 2 fod plaid flannel stof med mønster på begge sider
  • Målebånd
  • Syning saks
  • Syning pin

Instruktion:

Layout dit stof og lav et perfekt firkant. Dette stof, som vi brugte, var 44 inches langt og hemmed på toppen og bunden. Vi havde den sybutik, hvor vi købte stoffet, skåret det 44 tommer lang for at starte, men hvis du arbejder med et større stykke stof, skal du klippe længden for at matche bredden. Hvis du bruger plettet stof, vil det gøre det nemt at skære langs en linje for lige kanter.

For at få snitlinjerne rene og glatte, træk nogle trådstrenger ud af stoffets hjørne. Dette vil skabe en flot tynd frynse. Hvis du har problemer med at trække trådene, skal du bruge en systift til at løsne dem. Træk de yderste tråde først, indtil de er helt ude, før du arbejder dig indad (ellers vil tråderne ikke komme ud nemt og kan klare dit stof).

MoreINSPIRATION
  • DIY Denim og Faux Fur Throw Blanket - Chic & Cozy til efteråret!
  • Tørklædeorganisation - For når du bare har for mange
  • DIY Multipurpose Fabric Basket

Gentag trin 2 på den modsatte klippe side af dit stof. Dette fuldender kantningen på hele tæppet.

Fold over stoffet og kastet er på armlen på en stol eller på bagsiden af ​​din sofa for at føje en varm falsk touch til din boligindretning. At bære dit tæppe som et tæppe tørklæde, tag tørklædet ved hver kant og fold det en gang diagonalt. Grib hjørnene på den lange fold og vikle rundt om halsen. Træk forsigtigt og træk under det trekantede punkt på forsiden af ​​dit tørklæde!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar