Flydende pool fra Mobideep

Mange mennesker nyder at svømme, især på en varm sommerdag. Det er en god sport og en måde at have det sjovt af, slappe af og tage vare på din krop alt sammen på samme tid. Så puljer er en stor investering for dem, der har plads og ressourcer. Men hvad kan du gøre, når du f.eks. Har en stor sø, men du kan ikke svømme i det på grund af det skumle vand? Svaret er meget simpelt: du bruger den flydende pool designet af Mobideep.

Jeg finder dette koncept meget klogt og interessant. Det er faktisk en god ide. Mange mennesker vil gerne have et lille sommerhus nær en sø, men ulempen er, at man kun kan nyde udsigten og ikke vandet. Dette er på grund af de usundhedsmæssige forhold, plus hvis du har små børn, er det slet ikke sikkert. Så en pool er det bedste valg. Og rummet er ikke et problem, fordi denne pool skal placeres i vand. På den måde kan du få et rent badeområde, som en lille ø, hvor du kan nyde de solrige dage. Dæk og pontoner er også tilgængelige.

MoreINSPIRATION
  • Round Metal Wall Swimming Pool
  • Trådløs LED lyser til din have eller pool
  • Sådan bruges cirkler i swimmingpooldesigner

Den flydende pool leveres i alle former og størrelser, så du kan tilpasse dit eget design. Det er også meget nemt at vedligeholde, og det tager kun en dag at installere. Det er helt sikkert et interessant koncept.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar