FLOS Taraxacum Vedhæng

Nogle designere er tæt på kunst end at skabe nyttige genstande til dit hjem, og det er ikke nødvendigvis en dårlig ting. For eksempel dette fantastiske FLOS Taraxacum Vedhæng er et usædvanligt, men meget smukt vedhæng lys, der minder dig om andet end en lampe, der normalt bruges til at støde lys ind i et rum. Jeg troede, at det var meget ligner formen og ser ud med en cocoon af en larve lige før vi lader sommerfuglen vores til den første flyvning. Dette er faktisk en fortsættelse af den berømte designer kaldet George Nelson, der troede det ville være en god ide at eksperimentere lampeskærme på stålkonstruktioner.

MoreINSPIRATION
  • Flos Gatto Bordlampe
  • Areaware Icosa Vedhæng Lampe
  • IKEA PS MASKROS eller mælkebøtte Pendant Light

Denne usædvanlige form, der repræsenterer den vedhængende lampeskærm, er en pulverbelagt stålramme, som efterfølgende sprøjtes med nogle plastpolymerer og har en klar finish. Skyggen er temmelig tyk og på grund af dette er lyset, der er kastet af vedhænget, ret diffust, blid og virkelig varm, perfekt til et hus, hvor folk bruger deres aftener på en behagelig måde.

Navnet på denne vedhæng lys kommer fra det latinske navn for mælkebøtte. Mit gæt er, at designerne Achille og Pier Giacomo Castiglioni, der skabte dette kunstværk til Flos, blev inspireret af denne plante og ønskede at skabe en stiliseret mælkebøtte og færdig med at opnå denne usædvanlige form. Varen kan nu købes til $ 2.280.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar