Funny Shower Curtains - 15 Smukke Design

Der er ikke meget plads til personlige hånd i badeværelset, for eksempel med a sjovt shower curtain. Normalt er designet meget ret fremad og simpelt, kun med det grundlæggende, men der er stadig måder, hvorpå du kan tilføje dit eget twist til indretningen, for eksempel med bruser gardiner. Gardiner med sjove beskeder eller billeder er en velkomne brise med munterhed i et rum, som normalt har et strengt utilitaristisk design.

Vælg et design der bedst afspejler din sans for humor. Der er mange temaer at vælge imellem. En vidunderlig måde at personliggøre et emne på og fordoble dets funktion. Brusegardiner kan tilbyde dig mere end bare privatlivets fred. De kan sætte et smil på dit ansigt om morgenen, distrahere dig, når dit sind er fuld af bekymringer og underholde dine gæster. Hvorfor bør børnene være de eneste, der har det sjovt, når de tager et bad eller et brusebad?

MoreINSPIRATION
  • To sjove gardiner
  • Hvordan man vælger brusegardiner til dit badeværelse
  • Forskellige typer af brusegardiner, du kan bruge

Bortset fra det faktum, at disse brusebad gardiner har sjove design, giver de dig den perfekte mulighed for at tilføje lidt farve til et minimalistisk badeværelse eller indføre mønster til en indretning. Og da humor ikke kender nogen stil, kan du bruge dem i næsten enhver form for interiør, om det er moderne, traditionelt, rustikt eller moderne.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar