Havehus i Rumænien bliver stilfuldt sommerhusudlejning

Onci Olimpia ogDamian Alexandru Designet og udviklet Garden Studio Timisoara i Rumænien. Projektet bestod af en renovering (og delvis transformation) af et lille hus i en stor have. Ejeren ønskede at ændre husets indvendige rum og belysning og konvertere det til en ferieudlejning.

Den eksisterende bygning, der består af tre værelser og en trappe, blev opdelt i to dele. Trappeområdet blev omdannet til et lille moderne køkken med en trævæg, der adskiller den fra badeværelset. Værelset ved siden af ​​trappen blev enhedens primære stue / soveværelse. Renovering af de to andre værelser vil blive afsluttet næste år.

Med et generøst vindue med udsigt over den frodige have udenfor, er indretningen kendetegnet ved en minimalistisk identitet med en skandinavisk touch. Møblerne blev designet af arkitekterne og fremstillet i lokale snedkerbutikker.

Hovedattraktion er en stor hævet platform, der konverterer fra et opholdsområde til to senge; det kan endda bruges som et stadium. Fyrretræ blev brugt til at afslutte sengetøj, skuffer og badeværelseshylder samt en lang bænk under det store vindue.

Hvad synes du om ombygningen af ​​dette lille havehus? [Billeder og oplysninger fra Onci Olimpia og Damian Alexandru]

 

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar