1940'ers bolig, stadig charmerende og drømmende

At se et hus så smukt som dette og derefter lære det blev bygget tilbage i 1940'erne får dig alle nostalgiske tanker om det hus, dine bedsteforældre plejede at have eller nogle vidunderlige oplevelser, du havde, når du besøgte et lignende sted. Bevare den oprindelige charme i en gammel bygning giver fremtidige generationer mulighed for at udforske fortiden og komme i kontakt med rummets historie.

Dette er Guirey Residence, et 1940'ers hus, der med tiden blev restaureret og omdannet lidt efter lidt, men som stadig er meget det samme nu som det var for få årtier siden. Tendenser kommer og går, men dette hus forbliver smukt. Uberørte af ændringer i stilarkitekter og designere måtte kæmpe med i løbet af denne periode, huset har en tidløs elegance, der gør det værdifuldt.

MoreINSPIRATION
  • En nydesignet 1940'ers duplex med et moderne udseende
  • Moderne hus med kunstnerisk appel og q drømmende design
  • En 1940s Sydney lejlighed renoveret af CO-AP Architects

Der er en meget god balance mellem indendørs og udendørs rum. Der er en stor overdækket terrasse perfekt til at nyde udendørs middage selv når vejret ikke er så venligt. Alle rum er generøse og meget indbydende. Der er en velkendt luft i hele huset, og det er fordi stilen er en kombination af traditionelle og moderne elementer, som er blevet bevaret og overført til andre stilarter, herunder nutidige. De store vinduer fylder huset med lys og alt det træ du ser på væggene, gulve og loft skaber en meget varm og hyggelig atmosfære.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar