Handy pocket shower til udendørs eventyr

For dem der nyder at bruge tid midt i naturen, er tanken om brusebad noget ikke så behageligt, især når du er midt i himlen. Rejser og udendørs eventyr er sjove og meget spændende, men korrekt rengøring synes at være et problem, da der ikke er brusekabiner i skoven. Men dette problem kan nemt løses nu, fordi nogen har tænkt på det og har fået en meget genial idé: en lommebrus.

Det er et bærbart brusebad, der optager lille plads, og at når den udfoldes, kan den udvides og blive en vandtæt opbevaring, der kan rumme op til ti kuld vand ad gangen. Nu kan du få dit eget brusebad hvor som helst du går. Det eneste problem er, at vandet bliver koldt og ikke så rent, medmindre du er villig til at bære 10 kuld vand med dig bare til dette formål. Men hvis du er heldig og solen er høj, vil vandet blive varmt og dusjen bliver en mere behagelig aktivitet.

Anyway, hvis du er modig nok til at gå i et udendørs eventyr i første omgang, bør lidt koldt vand ikke skræmme dig. I det mindste bliver du ren. Lommen er meget nem at bruge. Bare udfold det og brug et træ til støtte og voila, det er gjort. Og det er kun tilgængeligt for £ 14.99.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar