Home Library Bogreol Ideer - Så du kan omringe dig selv med historier

Et hjemmebibliotek er ikke ligefrem et fælles træk, men lad os ikke tage tingene så bogstaveligt. Tænk ikke nødvendigvis på hjemmebiblioteket som et separat rum dedikeret til bøger og læsning. Dette kan simpelthen være et hjørne i et af værelserne, indrettet med en vægmonteret reol og en behagelig lænestol. På en måde er det helt muligt for en lille og hyggelig læsekrog at tage rollen som et hjemmebibliotek eller endda til en stol med indbygget bogopbevaring at være i en lignende situation. Men lad os snakke detaljer. Hvilken slags bogreol ville du vælge til dit hjemmebibliotek?

Mangfoldighed er god i design af en bogreol, da bøger kommer i mange forskellige former og størrelser. Et design som dette er både praktisk og interessant ud fra et æstetisk synspunkt.

Som din bogsamling vokser, det gør også din bogreol. Du kan starte med et lille stykke og derefter tilføje flere enheder over tid.

Asymmetriske eller geometriske mønstre er meget populære på mange moderne og moderne bogreoler.

Enkle designs som denne har deres egen charme. Den interessante ting i denne sag er bogholderens lave højde i forhold til loftet.

En masse væggenheder til stuer har indbyggede bogreoler. Disse kan bruges på mange måder, ofte til visning af samleobjekter eller ornamenter.

Denne modulære bogreol fordobles som en rumdeler. Den har lange og smalle moduler placeret i forskellige vinkler og i forskellige størrelser.

Dette er en sekskantet bogreol og dets usædvanlige form alene ville være nok til at gøre det skiller sig ud. Derudover er boghyllen lavet af tre sektioner, der hver især er organiseret som et fint modulgitter. De har forskellige farver, og de er faktisk temmelig alsidige selv som individuelle stykker.

Hvis du kan lide afbalanceret design og kombinationer af kontrasterende former og finish, skal du tjekke denne moderne bogreol. Den har både åbne og lukkede moduler i forskellige former og størrelser.

En industriel bogreol kan være noget man kan overveje for et moderne hus eller en moderne industriel indretning. De er normalt lavet af metal og har ofte rør.

Vi kan lide skillevægge på denne bogreol. De holder bøgerne fra at falde, og de understreger den organiserede, geometriske karakter af designet.

I et rum med et højt loft kan du sætte en høj og smal bogreol og du kan få adgang til det med en stige, så du kan

Dybden forskellen mellem hylderne er et interessant design twist for denne ret enkle bogreol.

Åbne hylder monteret på væggen er pladsbesparende og gode til små rum. På samme tid kan de se iøjnefaldende og meget interessant, som f.eks. Disse.

Hvis du er seriøs om din bogsamling, og du vil vise det i sin fulde herlighed, så skal du have en bogreol, der kan holde alle bøgerne og alle de andre, der endnu ikke kommer.

Skræddersyede væggenheder som denne gør det muligt at presse et par bøger mellem de andre lagringsmoduler, hvilket skaber et diversificeret og dynamisk udseende.

Der er ingen lodrette skillelinjer på disse bogreoler. Rummene er adskilt af ringe, som er dobbelt så bogførte.

En bogreol fyldt kun med bøger kan se lidt kedeligt ud, så bryd monotoni med nogle vaser, ornamenter, kasser og andre ting, du vil have på skærmen.

Hvis du vil have noget anderledes, skal du prøve et modulært bogreol, der er lavet af moduler, som du kan omarrangere, som du ønsker, og som passer til din indretning og din stil.

Nogle bogreoler kan enten anbringes mod en væg eller bruges som fritstående enheder, der fordobles som rumdelere. I så fald kan de få adgang fra begge sider.

For at gøre en stor væg reol ser mindre kedelig og enkel ud, har bøgerne stablet og vist på forskellige måder og i forskellige vinkler. Selvfølgelig er denne bogreol interessant på egen hånd takket være det bølgede mønster.

Et glas bogreol eller en hylde enhed, der indeholder dette materiale i sit design har den fordel at se letvægts og også at være alsidige og i stand til at blande sig lettere.

Tilføj nogle accentbelysning til din bogreol for at fremhæve hylderne og for at understrege dine yndlingsbøger eller som en måde at give hele enheden et mere interessant og iøjnefaldende udseende.

Nu er det en tilføjet lille bogreol. Det er højt og smalt, ligesom et tårn, og det har glashylder, men ingen af ​​disse ting er lige så interessante som det faktum, at det er afbalanceret på et enkelt ben i midten.

Kuber er temaet for denne bogreolens design. De støtter og forbinder hylderne, og de giver også enheden et legende og sjovt udseende.

Er ikke denne bogreol perfekt til en moderne stue eller kontor? Den har en slank ramme med metal accenter og en kombination af åbne hylder og lukkede moduler.

Dette er et interessant boghylde tårn, der er fastgjort til gulvet og loftet og har hylder arrangeret omkring en central metalstang. Det er en god mulighed for hjørner, og den kan også fungere som en visuel deling mellem to rum.

MoreINSPIRATION
  • Home Library Inspiration - Indbyggede bokreoler med kreative design
  • Dyrt Luxurious Home Library
  • Smarte Møbelkombinationer: Bogreol Headboards

Dette er et design, der giver et nyt perspektiv på glashylder. Denne gang er glashylderne rent faktisk de vertikale paneler, der holder metalstykkerne. De faktiske hylder er placeret i vinkler og synes at være flydende.

Det er rigtig sjovt at arbejde med modulære møbler. Tag disse bogreoler til for eksempel. De har denne funky pilform og de kan kombineres i masser og mange forskellige måder at skabe forskellige interessante konfigurationer. Du kan tilføje flere, når din samling af bøger vokser.

De hule linjer og blide kurver på denne hylde / rumdeler blødgør de lige linjer på hylderne og hjælper med at skabe et indbydende udseende til rummet.

Et lille design detaljer som det faktum, at disse hylder har bølgede kanter har stor indflydelse på enhedens overordnede udseende. Pludselig ser det ud til at være unikt og anderledes i stedet for simple og almindelige.

Her er et bogreoledesign, der er visuelt lys og både praktisk og stilfuldt. Den har moduler af forskellige former og størrelser, og den faktiske struktur af enheden skaber dette smukke samspil mellem lys og skygge.

Hvem sagde bøger skal stå op eller stakke vandret? En meget køligere mulighed er at få dem placeret skrå eller i en vinkel. Det er hvad denne bogreol alligevel opfordrer til.

Nogle designs er bare for mærkelige eller usædvanlige at blive placeret i en særskilt kategori eller stil. Tag f.eks. Denne bogreol. Hvordan ville du beskrive det? Det ligner ikke rigtig noget andet, vi har set.

Et strejf af farve her og der kan virkelig ændre udseendet og dynamikken i en indretning. Dette er en moderne enhed med et rigtig velafbalanceret design fra et kromatisk og materiale palette synspunkt.

Det som først synes at være bare et andet gentagne geometriske mønster viser sig at være lidt mere komplekst end det. Linjerne går pludselig off-course for at danne nye og uventede former.

Mens de åbne hylder på denne bogreol afslører væggen bag enheden, har nogle af sektionerne bagpaneler farvet i en mørk skygge af rødt, og disse lader dig spille med forskellen i baggrunden for at fremhæve visse elementer.

Den grafiske karakter af dette stykke er den detalje, der gør det muligt at fordoble det som et dekorativt element i rummets indretning.

Tilføj et par potteplanter på dine bogreoler for at tilføje lidt farve til væggen og til også at skabe en visuelt forlængende indretning. Planterne kan kaskade ned, eller du kan træne dem til at klatre på hylderne.

Er det ikke lidt mærkeligt, at du har alle disse lukkede moduler i midten af ​​enheden, mens alle de åbne hylder er grupperet omkring dem, som om de er beregnet til at ramme dem?

Disse synes at være ganske få variationer af disse bølgede bogreoler. Nogle konfigurationer har individuelle moduler stablet og arrangeret i forskellige former, mens andre er fulde væggenheder inspireret af denne design trend.

Hvis du nemt keder dig med dine møbler, kan du måske nyde en modulær bogreol bestående af individuelle bokslignende stykker, som du kan stable og kombinere som du vil.

En hel væg af bogreoler, nu er det en forpligtelse. En sådan enhed er så meget mere imponerende, når du har et højt loft. Dette er et perfekt billede af den ide, vi havde i tankerne.

Her er en sjov designidee: en bogreol med åbne moduler og bagpaneler i forskellige farver. Et alternativ kan være at dekorere bagsiden af ​​hylderne med tapet eller male muren i forskellige farver.

Hvor sjov og alsidig er denne bogreol? Det har alle disse forskellige moduler, der kan bruges individuelt eller sammensættes til at oprette brugerdefinerede stykker. Du kan tydeligt se de punkter, hvor de er knyttet til hinanden, og det er en del af deres charme.

Glashylder tilbyder visuel lysstyrke og hjælper også med at opretholde en åben og luftig indretning i hele. De så godt ud her, parret med denne slanke boksramme.

Rustikke industrielle eller shabby-chic møbler er ikke for alle. Det kræver en bestemt type indretning at se godt ud, men når det sker, er virkningen en meget speciel.

Det ser ud som om disse hylder holdes lige op, men to gigantiske kompasser, og det synes at være inspirationskilden til designet. Ville ikke denne hylde være perfekt på arkitektens kontor?

Der er mange designmuligheder, når det kommer til bokreoler og reoler. Du kan starte med en lille enhed og tilføje flere, hvis det er nødvendigt, eller hvis rummet er stort. Du kan endda skifte to eller flere designs.

Bogreoler og lænestole supplerer hinanden. Mens man har lige linjer og skarpe vinkler, er den anden defineret af glatte kurver og kanter.

Har dit hjemmebibliotek skræddersyet. Det kan omfatte funktioner som en indbygget pejs, specielle udstillingsområder til værdsatte bøger og alt andet du vil have.

Der er ikke behov for et separat værelse bare for dine bøger. Din stue kan også være dit hjemmebibliotek, og dine bøger kan dele plads med tv'et.

Du behøver ikke masser af bøger, når du kan dække væggene med tapet med bibliotekstema. Det ville selvfølgelig forlade dig med et falsk hjemmebibliotek. Idéen er faktisk ret sjov og quirky, og du kan bruge den på mange interessante måder.

En anden quirky idé, som også er meget praktisk, er at have en stol indbygget i reolen. Faktisk skal det være en stol, som du kan glide ind og ud af enheden, og det passer perfekt til konturen.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar