Home Buyers Checkliste: En guide til at finde det perfekte hjem

Hvad er forskellen mellem et hjem og et helligdom? Jeg tror, ​​at svaret er meget simpelt: et hjem har værelser, som regel har det et køkken og et badeværelse, møbler, vinduer, dekorative genstande. Det er med andre ord et fælles sted for mange af os. Et fristed er et sted designet på en bestemt måde for at opfylde vores behov og give komfort, fred og velvære. Lad os kalde det et bedre hjem. Når det er sagt, kommer der et andet spørgsmål: Hvad gør et bedre hjem? Vi har tænkt over det, og vi besluttede at lægge nogle tanker under rampelyset.

1. Placering

Folk siger ofte, at de tre vigtigste aspekter af et nyt hjem er placering, beliggenhed og beliggenhed, så sørg for at du gør det bedste valg, når det er tid til at købe et nyt hjem. Check for lægehjælp, skoler / gymnasier / universiteter, indkøbscentre, offentlig transport og alt andet du måske har brug for, hvis du planlægger at bo der i lang tid.

2. naboer

Selv om du sandsynligvis tror, ​​at de ikke er så vigtige, kan du komme sammen med dine naboer for at hjælpe dig med at integrere lettere og hurtigere i lokalsamfundet.

3. Fortrolighed

Uanset hvor socialt vi er, når det kommer til vores hjem, har vi altid brug for privatlivets fred. Det er vigtigt at bruge tid sammen med os eller med familien. Ingen ønsker at blive generet, når de bruger kvalitetstid sammen med de kære

4. plads

Når du har dit eget hjem, er det meget vigtigt at have nok plads til din rådighed, og med plads nok mener jeg nok værelser og opbevaringsrum. Ellers ville det se rodet og fyldt med unødvendige ting.

5. Coziness

Dette aspekt går normalt hånd i hånd med privatlivets fred. Nogle gange føles et hjem hyggeligt lige siden du først kommer ind i døren. Selvom du ikke har denne følelse helt fra begyndelsen, skal du ikke panikere. Du er fri til at oprette dit eget hyggelige hjørne, hvor du kan leve dine weekender fuldt ud!

6. Sikkerhed

Der er ikke noget mere vigtigt end at føle sig trygge i dit eget hus. Der er så mange gadgets, du kan bruge for at sikre dit hjem, alt hvad du skal gøre er at gøre det rigtige valg til dine behov. Åh, og vær aldrig bange for at investere i et alarmsystem. Det kan være dyrt, men vi garanterer det er pengene værd.

7. Isolering

Et energieffektivt hjem vil spare penge og forbedre din levevis. Det bedste ved dette er, at hvis du ejer et godt isoleret hjem, har du ingen problemer med varmekontrol. Du skal nok vide, at isolering også reducerer lydoverførslen.

8. Organisering som en proff

Mange mennesker tror, ​​at nøglen til succes er at have et organiseret liv. Jeg synes det er en eller anden måde sandt. Jeg tror også på, at dit hus er din C.V, så du bedre arbejder på udseende! Find en måde at gemme dine ting på og gøre dit liv lettere. Du sparer tid og energi hver gang du vil lede efter noget.

9. Have en gård / baggård

At bo i et hus i stedet for en lejlighed har en vigtig fordel, der er værd at tage i betragtning: en gård eller en baggård. Det er det perfekte sted at drikke din varm kaffe om morgenen, mens du tager et frisk pust.

10. Visninger

At have adgang til flot udsigt vil forbedre din sindstilstand, hjælpe dig med at opnå et vist niveau af afslapning og vil også skabe en forbindelse mellem dig og det sted, du bor i, selvom det er en stor overfyldt by eller bare et hus i midt i naturen.

11. Adgang til naturligt lys

Glem aldrig om naturligt lys! Det vil øge din energi, det er en effektiv måde at spare energi på, og det er også godt for dit helbred. Du bør helt sikkert tjekke antallet af vinduer i dit nye hjem, du vil ikke leve som en flagermus, gør du?

12. Grønne mure

Grønne mure (og jeg mener ikke malet) vil altid bringe noget "liv" i ethvert hjem. En frisk duft vil omgiver hele stedet.

13. pladsbesparende møbler

Rumbesparende møbler ville være meget nyttige, hvis du beslutter dig for at bo i en lille lejlighed eller et hus. Det er en win-win-situation, du har mere plads og slippe af med lagringsproblemer.

14. et skylight

MoreINSPIRATION
  • Det perfekte hjem for den perfekte familie
  • Det perfekte hjem for en ung familie
  • Sådan høster du solenergi til dit hjem - Starter Guide

Du kan dagdrøm så længe du ønsker under tagvinduet. Det vil hjælpe dig med at finde fred, slappe af og samtidig give det naturligt lys.

15. En pool

En sommer uden en pool fest er som vinter uden sne: det har ingen charme. Så hvis du planlægger at købe et hus, og du også er en god svømmer, kan du overveje dette aspekt. Foruden alle parterne er svømning helbredende og giver dig mulighed for at holde sig i form.

16. Et dæk

Hvorfor har du brug for et dæk til at fuldføre det ideelle hjem? Nå, tænk over det, hvor ellers kan du samle dine venner for at dele sjove historier, og derefter spille kort eller andet spil hver sommeraften?

17. En lille have

Altid forfriskende og farverig, især når den er varm udenfor og solrig! En lille have vil overvinde hjertet af hver besøgende og blive til et zenparadis.

18. Art

Lad kunsten tale for dig! Tomme vægge er kedelige, det hjem du bor i skal fortælle en historie om dig selv. Hvis du har kunstneriske tilbøjeligheder, lad dem stå op på dine vægge!

19. Et specielt sted til dit kæledyr

Hvis du elsker kæledyr (og jeg håber du gør det) og du er den heldige ejer af en furry pal, ved du, at han er og vil altid være en del af familien. Derfor fortjener han et særligt sted i dit hjem, sørg for at finde en god for ham.

20. et kontor

Oprettelse af et kontor i dit hjem er både udfordrende og kræver en god følelse af observation. Hvorfor det? Fordi du ikke ønsker at spilde plads, hvis det ikke er helt nødvendigt. Og det er det ikke! Hvert hjem har nogle såkaldte "døde rum", du skal bare lægge mærke til hvor de er og forsøge at få det bedste ud af dem. Held og lykke!

21. En meget velorganiseret garage

Når du tænker på en garage, tænker du også på en bil, men garagen er så meget mere end det sted, du bruger til at holde bilen. Det er også et godt sted til opbevaring af værktøjer, udstyr, cykler og mange andre ting.

22. En legeplads til dine børn

Hvis du har børn, og du overvejer det bedste hjem til dig, og din familie er en lejlighed eller et loft, tror jeg, du skal ofre et helt værelse bare for deres legetøj. Mens de er hjemme, vil de bruge dette rum som en "legeplads". Hvis du bor i et hus, og du har en baggård, er halvdelen af ​​dine problemer allerede løst.

23. et biografrum

Ja, vi ved, måske er det for meget, måske har du ikke nok værelser eller penge til at investere i et sådant projekt, men ingen bekymringer! Du kan altid improvisere! Alt du behøver er en projektor, en tom væg, en bærbar computer, en god film og nogle venner at have det sjovt med. Glem ikke popcorn!

24. en hængekøje

Den perfekte måde at tilbringe en søndag eftermiddag er i selskab med en stor bog, mens du laver i en hængekøje. Er du ikke enig?

25. En vinkælder.

Til udsøgte smag og særlige lejligheder! En skål er altid en god måde at give nogle gode nyheder til andre mennesker, så skål alle sammen! Må du finde eller skabe hjem til dine drømme.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25, 26 og 27.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar