En ydmyg, men ekstraordinær retræte skjult midt mellem skove og enge

Hudson Woods er et smukt tilbagetog designet af Lang Architecture. Det er designet som en privat men også raffineret samling af elementer med det formål at få mest muligt ud af deres placering og utrolige udsigter. Beliggende i Kerhonkson, 100 miles fra New York, er dette en vidunderlig ferie for alle, der søger perfektion i hjertet af naturen.

Huset er omgivet af skove og enge og stemningen her er så tæt på perfektion som det bliver. Derudover tilføjer et moderne design og alle de faciliteter, du har brug for for at gøre dit ophold til en enestående oplevelse, og du får en fantastisk balance.

Hudson Woods er bygget ved hjælp af lokalt fremstillede materialer og har en simpel og autentisk æstetik med et moderne og bæredygtigt design. Små egenskaber som disse glidende vindueskanaler giver væk det innovative design bag projektet.

Et hævet trædæk sidder parallelt med poolen og byder på skovens smukkeste udsigt, og alt den storslåede skønhedskunst har at byde på i denne region.

Humble upon approach inviterer huset til at åbne de enkle trædøre en efter en for at opdage, hvor sjarmerende det er indeni.

Træd ind og du vil blive mødt af en meget simpel entré med træ, der dækker hver overflade og indbygget opbevaring til jakker, sko og tilbehør. Forlad alt, hvad du kender bag og forberede dig på at udforske noget helt unikt.

Velkommen til det hyggelige opholdsstue, hvor et organisk kaffebord placeret i centrum smukt forbinder resten af ​​indretningen. Det lyse gulvtæppe med det slanke brune trim passer perfekt til vinduets væg og gennemkrydsningsdeleren giver dig mulighed for at få et glimt af trappen.

MoreINSPIRATION
  • Eksperimentelle lavt energibehov omgivet af marker og enge
  • Spejlbillede - Et par af ferieboliger midt i appleplantager
  • Hyggeligt træhus omgivet af Moskvas frodige skove

Et åbent planløsning, spisestue og køkkenområde giver dig mulighed for at forbinde udendørs med gulv til loftglasvægge og store vinduer. Poolområdet er synligt herfra, og en fritstående pejs opvarmer atmosfæren.

Køkkenet har en marmor ø / bar, der forbinder det og adskiller det også fra resten af ​​den åbne plan. De mørkegrønne metrofliser står i kontrast til det lette træ og de åbne hylder harmonerer harmonisk de to. De indbyggede apparater og opbevaringsrum gør hele designet let og rent.

Træd ind i soveværelserne for lidt fred og ro, og du vil kunne nyde en vidunderlig udsigt over skoven gennem de store vinduer. De træpanelede vægge og loft skaber en meget varm og hyggelig atmosfære og teksturerne blev perfekt udvalgt.

Et tredje soveværelse har to enkeltsenge på hjul og et smukt blåt gulvtæppe. En lille gyngestol ved vinduet sætter et dejligt humør. Designet er sødt og legende med et par tip, der tyder på, at dette er et rum designet til børnene.

Lange gardiner, der matcher de åbne hylder, skjuler et hemmeligt hjørneområde, som kunne være et lille skrivebordsområde / kontorlokal.

Det lille badeværelse er indrettet med hvid og træ, en perfekt kombination. Et hint af farve i form af accentbelysning tilføjer jubel og energi.

Garagen fungerer som et spil og underholdning rum med et afslappet opholdsområde dannet af en træbænk og et par enkle stole. Ping-bordet er hovedattraktionen, men ikke det eneste interessante element. Bemærk kanoen monteret på væggen og dartbordet lavet af skiver af træ. Et rødt køleskab i hjørnet skiller sig ud med sin farve.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar