iCarta iPod dock og toiletrulle dispenser

Den unge generation synes at være afhængig af musik og gadgets. Overalt hvor du går, ser du unge mennesker, der lytter til musik på deres iPods, og de kan simpelthen ikke leve uden dem, der bærer disse små gadgets overalt - i parken, i metroen, i biblioteket og endda i badeværelset. Ja, det er sandt. Selv når de går ind der tager de deres iPod med dem og lytter til deres yndlingsmusik mens de har bad eller gør noget andet. Så tænkte gutta fra Apple på en gadget, der gør det muligt for iPods at blive placeret i badeværelset på et sikkert sted, og dette er iCarta.

Denne gadget er en kombination af en toiletpapirdispenser og en dockingstation til din iPod. På denne måde forbliver iPod ikke på gulvet eller på et hvilket som helst andet sted, der ikke er sikkert, og det kan forårsage skade på det, og det oplader batteriet samtidigt, ligesom det var tilsluttet en stikkontakt dock.

MoreINSPIRATION
  • Den innovative Sounds Sofa med en indbygget iPhone / iPod dock
  • Aeropad Two dock højttaler
  • Sangtoilet fra INAX

Desuden har de to sider af toiletpapirdispenseren indbyggede stereohøjttalere, som er vandtætte og ikke påvirkes af dampen i badeværelset og kan også tilbyde lyd af høj kvalitet.

Jeg indrømmer, at jeg var skeptisk til denne nyhed, da jeg læste det i Daily News, så jeg søgte efter dette emne på det officielle Apple-websted. Da jeg ikke kunne finde noget der, tænkte jeg, at dette produkt måske kunne produceres af et firma, der kun leverer docken og ikke har noget at gøre med Apple. Så jeg fandt produktet på Amazon, hvor du kan købe det til $ 110. Men jeg tror stadig ikke, at det er lavet af Apple, men af ​​nogle kinesiske virksomheder, der har skøre ideer.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar