Seneste Industrial Lighting Designs Tilføj Edginess til Decor

En lille gammeldags, lidt edgy og absolut interessant - industriel stil indretning er virkelig varmt, fordi det kan arbejde med eksisterende indretning temmelig let, hvis det vælges omhyggeligt. Afhængigt af de enkelte karakteristika af et stykke, kunne det indgå i værelser, der er rustikke, urbane chic, land, moderne eller moderne. Belysning er en god måde at tilføje noget industrielt til dit rum, og vi har en række eksempler for at få dig til at tænke på, hvad der kan fungere i dit hjem.

Metal mesh er en fælles komponent af industrielle belysningsarmaturer som denne fra Cyan Design. Den byzantinske vedhæng i grafit har nok af en alderen finish, at det ser ud som om det kan være et håndlavet bjærgningsstykke. Hæng det over et spisebord til en industriel flair, med en smule af en bondehus føler.

Med et lidt mere robust industrielt udseende, tilføjer dette vedhæng fra Four Hands en kant til et spiseplads. Dette skyldes hovedsagelig maskestilen og den mere minimalistiske ramme af trådcirkler, der udgør skyggen. Retro LED-pærer giver det en gammeldags fabrik føler. Faktisk vil vi sige, at dette har et ret maskulin bærende.

Nogle industrielle inventar har en bestemt steampunk vibe. Nick Alain, kunstner og industriel designer, er kendt for sin fantastiske luksuriøse boligindretning og indretning, der har en bestemt industriel kant. Denne lysekrone er et godt eksempel, fordi det inkorporerer glas, krystal, forvitret metal og retropærer i en kæbefrigøringsarmatur.

Retro stil klart glas nuancer, der minder om gammel fabrik belysning, tilføje en industriel touch, der kan bruges i en bred vifte af indretning stilarter. Generelt er disse næsten en "neutral" stil af lysarmaturer, fordi de giver lige nok smag uden at markere et helt rum som "industrielle".

Denne usædvanlige armatur er mere som en industriel skulptur. En firkantet "lysekrone" fra Åbenbaringen af ​​Uttermost er stort set en firkant med grovkornet træ med industriel pærer, der er slået rundt om det tilfældigt. Navngivet Pennsylvania Station, den har også en tung kæde og mørke bronze metal accenter. Det falder et sted mellem industrielle og rustikke og helt sikkert gør en stor erklæring stykke.

Mercana's forskellige gamle industrielle stil vedhæng kan hænge alene eller i en dramatisk gruppering. Messingkoderne, der ofte kombineres med et bur over den retro LED-pære, ligner vintagearmaturer lige fra fabrikkens gulv. Den glød, der er skabt inde i kuplen, kaster et varmt lys over rummet, hvilket giver rummet en hjemlig følelse.

En lidt mindre gammel verden og en smule mere retroindustri, Jefferson-vedhænget fra Light & Living kommer i forskellige finish, afhængigt af hvor meget en gammel patina du ønsker. Helt alderen metal eller en kombination af en skinnende base og matkuppel skaber en anden stil af industriel lysarmatur. Flere af disse over en ø eller spisebord ville gøre en fantastisk industriel tilsætning.

At vælge en enkelt armatur med flere nuancer i et skinnende metal giver en industriel stemning, men føles også meget moderne. Afhængigt af indretningen i resten af ​​værelset kan denne fra HT & D være flot over et bondegårdstab i et landsomfattende køkken. Eller bare spil det helt industrielt med illustrationer som trykket på væggen sammen med andre edgy møbler.

Fans af træ vil lide Mercana's vedhæng, der får den industrielle behandling med en burlignende armatur over bunden af ​​armaturet. Det er et lille vedhæng med stor indflydelse, især hvis de grupperes sammen. Sjældent kan du finde en industriel stil belysningsarmatur, der inkorporerer varmt træ som denne gør. Desuden er det en subtil touch, der er fantastisk til dem, der ikke ønsker en stærk industriel indflydelse i et rum.

MoreINSPIRATION
  • Eye-Catching Industrial-Style Belysningsarmaturer
  • Dekonstruerede Belysningsarmaturer til en Edgy Industrial Vibe
  • 10 Industrielle køkken ø belysning ideer til en iøjnefaldende endnu sammenhængende indretning

Robust og rustik, denne bordlampe ser ud som om den var lavet af bjærget træ med sine tre halvkugleformede udskæringer. Selv om det er tydeligt rustik, er lampen langt fra delikat med sin stramme form og stil og sætter den ind i industrilejren. Fra Dovetail spiller de runde Edison pærer op for følelsen af ​​en fabriksrester.

En mere raffineret industriel bordlampe fra Four Hands har retro glasfarver. Støttearmens stil i kombination med de klare nuancer gør det til at føle, at det kommer fra en fabrik, da du næsten kan se billeder, der arbejder med denne lampes lys. Det er en vidunderlig armatur til et soveværelse eller stue.

Nogle industrielle armaturer har funktioner, der lånes fra andre vintageartikler. En bordlampe fra Go Home indeholder en spotlight stil stykke oven på en gammeldags accordeonforlænger. Selv om metallet er lyst og skinnende, sikrer den industrielle form af basen og lyset, at det har en vintage følelse.

IMAX har et lignende design, der er tydeligt toppet med et spotlight i teater-stil, komplet med justerbare klapper til specifikt at styre lyset. To akkorder forlængere understøtter lyset og hele armaturen sport en sort finish, hvilket giver det en teknisk stemning.

Lys under en cloche er helt vidunderlige tilføjelser til ethvert rum, og når der anvendes retro pærer, har de en industriel kant og et vintageudseende.HT & D's single og multi-pære cloches ville virkelig fungere godt med et steampunk stil værelse også. De er elegante med en gotisk berøring, og dette kan virkelig forstærke et værelse.

Cage-stil nuancer er absolut industrielle elementer, fordi de minder om sikkerhed burene, der går over fabrikken udstyr for at forhindre uheld. Denne bordlampe fra HT & D kombinerer skyggen med en stativbase en lang retro pære. Alt dette kommer sammen i et gammeldags lysarmatur, der også kunne fungere med en smuk stil på gården.

Denne bordlampe er et industrielt twist i traditionel stil. Den øverste kan være en standard tromme skygge, men basen er en gammel fan i et vintage bur. Den matte metalfinish og forvitrede blæserblad tilføjer en retro accent til enten industrielle eller endda traditionelle indretninger. Det er et strejf af indfald, der kan lette stemningen i mere dagligdags traditionel indretning.

En gooseneck lampe er en klassiker og Mercana har forvandlet stilen til en unik version. Det er også lidt rustik takket være træarm og vingemøtrik detaljer. En metalbase og skygge er hvad der giver den industrielle kant. Som det ses her, passer det godt med antikke genstande, men det passer også med mere urban indretningsstil.

En af de mest almindelige måder at injicere nogle industrielle stil på indretning er ved at bruge metalrør. Disse bruges ofte i badeværelser som håndklædestativer eller i møbler som understøtninger, men her har Zuo forvandlet dem til stilfuld belysning. Den første er Pastelit Bordlampe, som har to turkisglasrør, der strækker sig fra elbuet messingrør. Formen på glasset er helt anderledes, og de små pærer inde giver det en anden visuel appel. De to enkeltlamper er Aberine - ligner Pastelite på grund af spigotedetaljer - og Basanite bordlampe.

Som vi sagde, er belysning en rigtig god måde at tilføje et industrielt element til din indretning. Det kan være en lille armatur, der tilføjer interesse, eller du kan gå til en stor statement-making lysekrone. Enten er en nem mulighed for at prøve denne varme indretning trend i dit eget hjem. Hvilke armaturer kan du lide mest?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar