Inspirerende nutid og fremtid i lilla

Alle er interesserede i det nye års tendenser, vi lige har trængt ind på alle felter, og det ene af designet er ikke en undtagelse. Begreberne ændrer sig ikke rigtigt, og selv farverne synes at følge det sidste års mønster. Hus & Hem er dem, der afslørede trends i 2012: Der er samme brug af naturlige materialer som træ og læder, der forenkler alt og tilføjer god smag, og blandingen af ​​gamle og nye blev også holdt.

Farverne er stærke og fulde af livet, animerer mellemrummet og tilføjer et plus af personlighed. Blandingen af ​​lilla og grå skaber stadig en særlig effekt uden at være for stærk; Tværtimod er det frisk, moderne og behageligt. Den generelle atmosfære er komfortabel, enkel og elegant på samme tid uden for mange genstande; hvert dekorativt element har sit eget etablerede sted, dets identitet, som taler for sig selv.

MoreINSPIRATION
  • Et raffineret og nuværende landhus i skoven
  • 10 inspirerende blomsterstole
  • En god sammenhæng mellem fortid og nutid

De levende farver animerer så meget atmosfæren og giver en så positiv holdning, at du har en fornemmelse af at du skal tilpasse og følge udviklingen, hvis du ikke allerede har gjort det. Intet kan sammenlignes med en behagelig atmosfære, hvor du føler dig komfortabel og nyder dig i selskab med venner og familie.

Alt er dristigt, uden at være "for meget", tværtimod synes ting at eksistere for at gøre dit liv nemmere og bedre i dag, når vi ikke har så meget fritid som vi gerne vil. Derfor afhænger det af os at gøre vores liv smukkere ved hjælp af folket og tingene omkring os.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar