Inspirerende Shed Designs

Skure er nok den mest utilitaristiske del af de fleste hjem og have design. De fleste haver har en slags opbevaring, selv om det er lidt mere end en træstamme ved siden af ​​garagen. Overset af mange, et skur kan være en interessant og integreret del af et have design. Uanset om du vil oprette et skur, der forbinder bedre visuelt med resten af ​​dit have design eller ønsker at kombinere en oplagringsenhed med et sommerhus, kan fokus på design af dit skur gøre hele forskellen. Bliv inspireret af nogle af de seneste ideer med shed design. Løs dig ikke for et skur, der bare er praktisk. Vælg en, der tilføjer lidt ekstra til dit udvendige design.

Mere end bare værktøjsopbevaring.

Gode ​​skure er mere end blot et sted at opbevare dit haveværktøj. De fleste gartnere ønsker et sted at de kan kalde et pottebræt, samt en værktøjsbutik. Ikke desto mindre skal udseendet af dit skur også forbinde med resten af ​​arkitekturen i dit hjem. Skjul ikke dit skur væk bag nogle høje buske. Gør det til en funktion i din have. Faktisk gøre det til hovedfunktionen, hvis du ønsker det. Et godt designet skur kan afstille dit hjem, og der er ingen god grund til, at den ikke bør indstilles lige ved siden af ​​hovedbygningen, så længe designet er sympatisk.

Moderne Shed Design.

Moderne skure er alle raseri, og du kan få udseendet med masser af præfabrikerede strukturer, der leveres helt eller i kitform, som du simpelthen skal binde sammen. Nøgleelementer i et moderne udseende er rene kanter og masser af ruder. Skydedøre er ideelle tilsætninger til moderne skure, der besidder en lille grundareal, da de har et mindre fodspor.

Det rustikke udseende.

MoreINSPIRATION
  • Garden Shed Inspiration og attraktive design ideer
  • 16 havearbejde design ideer til dig at vælge imellem
  • Sol-Powered Garden Shed af Avanto Architects

Rustikke skure har en vis charme, at det er svært at nægte. Medmindre din have design er ultra-moderne, vil der være en plads i den, der er egnet til en rustik, endog urolig udseende, skur. Få udseendet ved at bruge forvitret tømmer til væggene og bølgepappet til taget, snarere end fliser eller filt. Tilføj vindueskasser, overfyldt med sommerplantning og en baldakin. En anden stor rustik kaste udseende er at bruge sten som det primære byggemateriale. Hvis du har en mørk have, med høje træer, vil en stenbygget skur fylde meget godt, hvis du tillader mossen at vokse på ydersiden. En anden god idé er at bruge tagets tag til engplantestilplantning. Dette ser godt ud og isolerer naturligt skuret fra kulden.

Træbutikker.

Tilføj en træbutik til siden af ​​dit skur. I efteråret kan dette fyldes med logs for at brænde i den lange vinterperiode. Installer nogle hylder i træforretningen i sædehøjde. Dette vil hjælpe dig med at stable dine logfiler jævnt. Når butikken tømmer, får du adgang til hylderne og kan bruge dem som sæder. Ved sommeren kan træbutikken bruges som et skyggefuldt siddeområde til at slappe af i.

Tropiske flotte haver.

Mange en havedesigner favoriserer tropisk plantning, især i bymiljø. Tropiske planter tilbyder året rundt grønt, selv om nogle af dem skal beskyttes i vintermånederne. Et tropisk udseende haven skur vil ikke kun passe ind med udseendet af en ækvatorielt inspireret have, men give et godt rum til at gemme de mere skrøbelige pot planter, når temperaturen falder. Nogle vinduer i dit tropiske skur giver mulighed for naturligt lys at komme ind og tilskynde til vækst i det tidlige forår. Mal skuret dybt grønt og oliven for et glædeligt jungleudseende.

Sommerhuse.

Hvis du vil have et skur, som du kan hænge ud om i løbet af sommeren, skal du gå til et crossover design, der smelter sammen en traditionel værktøjsbutik med et sommerhus. Du kan konvertere et eksisterende skur til et sommerhus ved at male det i en lyseblå eller grøn færdig med hvidt detaljer. Tilføj franske døre og en trellis, med en efterfølgende plante vokse igennem det, til det perfekte sommerhus makeover.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6 og 7.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar