Interessant glasbord med druer

Dagens inspirerede arbejde er et glasbord med druer. Dette interessante bord er lavet af faktiske Chardonay drue vinstokke fra den voksende region Paso Robles Calif.

Dette unikke stykke er eklektisk element, der vil give din rumsaroma. Vindruerne blev genvundet efter at de levede ud i deres produktive levetid på 25 år, og de skulle bulldozeres ned og brændes. Efter at have fået dem i Colorado byggede bygherren en trætørretovne og havde tørret dem, så de ville være stabile til møbler i dit hjem. Hver bord lavet er unik på sin egen måde, og du vil ikke finde to stykker af en slags.

MoreINSPIRATION
  • Pool Glass Coffee Table af Bensen
  • Forvirrende glas sofabord
  • Bell Glass Sofabord til Dagligstue

Glaspladen er et kreativt element, der kan blive centrum for din stue. Glaspladen er 1/2 "plade med 1" kant rundt omkretsen. Det har to ætsninger af drue klynger på undersiden for deres beskyttelse. Designeren brugte også jern, der er malet bourgogne til bøjning af benene. De overordnede dimensioner af denne dejlige fortælling er 30 "h x 28" d x 28 "w.

Perfekt til næsten ethvert værelse, glaspladen med drue vinstokke er et fantastisk stykke. Tilgængelig for $ 350.00, er denne vare den eklektiske funktion, dit hjem har brug for.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar