Her er Joanna Gaines '6 Favoritstykker fra Hendes Påskehjerte og Hånd med Magnolia Collection på Target

Joanna Gaines har lige udgivet hendes påskopsamling til hendes Hearth & Hand With Magnolia kollektion hos Target - og det er perfekt. Stykkerne har den moderne bondegårdspibe med en lille smule påske sjov. Og de er overkommelige - hvad mere kan nogen bede om?

"Jeg elsker alt om denne samling og tror virkelig, det belyser ånden i Magnolia," siger Gaines. Det var ikke let for hende at indsnævre det til kun seks favoritter, men her er de:

1. To-Tier Træ & Metal Cake Stand, $ 33

"Denne 2-tierede server er stor, fordi den maksimerer det lodrette rum, og jeg elsker blandingen af ​​galvaniseret metal og træ," siger hun.

2. Bunny Serve Bowl, $ 25

Denne skål med kaninerne til håndtag er både poleret og sjov. Hvis du ikke kan få nok af kaninerne, skal du tjekke Bunny Egg Cup.

3. Jade Glasvarer Siddende Dessert Skål, $ 6

Vintage Jadeite er ikke let at finde. Og du vil betale en dejlig øre for det i en antikvitetsbutik. Chip og Joanna elsker kollektionen, som omfatter dessertplader, en cupcake stativ og salt og peber shakers.

4. Glasmalet tumbler, $ 4

Denne elegante krystal tumbler er overkommelig og opvaskemaskine sikker. Ifølge Joanna, "Den goblet-inspirerede silhuet & subtile detaljer kompletter bordet og tegner lige nok opmærksomhed til sig selv."

5. Stentøjs Loaf Pan, $17

"Designet giver denne bakeware ekstra karakter," siger hun. "Jeg elsker det, det er smukt nok til at gå lige fra ovnen til din bordplade."

6. Servering plade, $ 30

Den beaded detaljer og stentøj finish er quintessentially Joanna. "Det er alt i detaljerne," siger hun. "Beaded kanter er bare den ting at tage disse servering stykker op i et hak."

Tjek mere af hendes påskekollektion her eller hendes Hearth & Hand med Magnolia line her.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar