Stor, moderne kunst til dit hjem

Kunst er i min ydmyge mening en af ​​de bedste måder at tilføje stil og personlighed til et værelse på. Mens tilbehør, gardiner, puder og møbler tilføjer et bestemt lag af interesse, er kunst, hvor en designer eller et hus kan virkelig vise deres smag. Selvfølgelig er der mange forskellige typer kunst fra skulpturer til fotografering til olie på lærred. Uanset hvad du vælger til dit hjem, overveje alle disse kunstmedier, men i meget større omfang.

Storskala kunst bliver hurtigt en af ​​de mest populære designtendenser omkring. Borte er reglerne for nøje udvalgte dimensioner. Nu handler det kun om, hvor meget farve og interesse du kan smitte ind i et rum, hvilket nemt opnås ved håndtering af store lærred og udskrifter.

For eksempel benytter dette værelse undergrunds kunst, en type skærm, der fejer gennem DIY cirkler for sin evne til nemt at genskabe. Du kan bruge bynavne fra hvor du rejste, minder fra din barndom eller endda ord af håb eller ros. Køb et tryk fra en online butik eller lav det selv med stencils og et stort lærred. {Fundet på webstedet}.

Du kan også gå endnu mere moderne med et helt abstrakt maleri som den i dette featured soveværelse nedenfor. Som tidligere nævnt er de tidligere regler om skala og dimension ikke længere noget. Det handler om at skabe et rum, der er indbydende og mindeværdigt, og dette rum har opnået netop det.

MoreINSPIRATION
  • 10 stykker fed, kraftfuld og stor væg kunst til hjemmet
  • Et stort familiehus med et stort udendørs område
  • Forskellige måder at bruge smukke og store kunststykker

Har du en lang mur, som du ikke ved, hvad du skal gøre med? Glem komplicerede galleri vægge, der ofte kan se travlt og smides sammen. I stedet skal du erstatte den med et fantastisk kunstværk. Dette lange, rektangulære moderne stykke er beroligende, mens det stadig giver den nødvendige farve til det ellers neutrale rum. {Fundet på webstedet}.

Fotografering er en utrolig måde at sætte kunst på dit hjem på en overkommelig måde. Dette massive fotografi af to heste tilføjer ikke kun farve til rummet, men det giver også en følelse af bevægelse og handling til rummet. Det er vigtigt at huske dette om kunst. Det er ikke nødvendigvis bare at sidde på væggen. Det kan faktisk bevæge folk. {Fundet her}.

Jeg håber, at de inspirerende rum, der er nævnt ovenfor, hjælper dig med at tænke ud over rigdommene af, hvad der typisk accepteres i mange designkredse. Kunst hjælper ikke kun dig med at skubbe grænserne for, hvad du troede, du kunne lide, men kan også påvirke dig på måder du måske ikke engang indser.

Storskala kunst fungerer godt for boliger, der er lofts eller har lofter, der er højden på to etager. Men enhver type kunst kan virkelig blive indkvarteret i ethvert rum i dit hjem. Selv dine børn kan rum have fordel af et stort kort på en væg eller et sjovt vægmaleri på den anden. Væsentligt, når det kommer til kunst, himlen er grænsen. Så brug din fantasi, skub dine grænser og lav valg, der har positiv indflydelse på dit liv og dit hjem.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar