Overdådig udsmykning udstillet af Belle Epoque Residence i Kiev

Overdådig udsmykning sætter rytmen for den dynamiske Belle Epoque Residence forestillet af Dream Design Studio i Kiev, Ukraine. Designerne valgte et luksuriøst dekorationsprogram, inspireret af Art Deco-bevægelsen: "Det var vigtigt at reproducere epokeens ånd ved ikke kun håndlavede teknikker, men også nye teknologier og egen forståelse af moderne og komfortabelt liv." Boligen har fire niveauer, der hver især forbedrer indbyggernes erfaringer.

Den levende og spisestue er beliggende i stueetagen, mens første niveau rummer gæsteværelset og datterens soveværelse. Det tredje niveau har en maskulin følelse, med rummeligt kontorområde, soveværelse og opholdsrum. De kvindelige rum er lyse og elegante; det maskuline interiør er mørkere og mere tilbageholdt.

Geometriske og vegetative detaljer anvendes på vægge, gulve og lofter, der overholder art deco traditionen. Interiøret er indrettet i stilfulde monokrome skalaer af mørkebrune, terracotta, creme, sandede og sølvfarvede gråtoner. Visuelle accenter udtrykkes gennem iøjnefaldende møbler, belysningsgenstande og rige teksturer. Små toscanske fabrikker og ukrainske værksteder producerede kobbergraverede boiserier, messingfoldeskærme, stenskårne og gipsdetaljer, designet specielt til dette projekt. Nyd den virtuelle tur! [Billeder og oplysninger leveret via e-mail af Dream Design Studio]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar