Living Room Decor Idéer til boliger med personlighed

Fordi dette rum normalt er kernen i et indbydende og komfortabelt hjem, skal stuen indretningen være lige højre. Det er her familiemedlemmer bruger tid sammen, hvor venner samles for at chatte og spille brætspil, hvor man kan slappe af og se en film. Ikke alle har de samme ideer, når det kommer til hvilken funktion dette rum skal opfylde, og ikke alle stuer er de samme. Faktisk er hver en anden på sin egen måde, med elementer, der gør det særligt og unikt.

At finde en passende designstrategi for en stue tager tid. Lad os sige, at du vil have din lille stue til at blive større og mere rummelig. Der er mange muligheder du kan vedtage. Brug af store spejle er en af ​​dem.

En anden strategi er at fremhæve højden af ​​rummet. At have en stue med et dobbelt højde loft er helt sikkert en fordel i dette tilfælde. Du kan yderligere fremhæve det ved at vise lange gardiner og en lav hængende lysekrone eller vedhængslampe. Arent & Pike havde den rigtige idé, når man designer dette rum.

Vinduernes størrelse og form tæller også. En stue med lange vinduer, der går næsten fra gulv til loft, vil helt sikkert se lyse og åbne. For at understrege det hænger lange gardiner i loftet med loftet. Indretningsdesigneren Marianne Tiegen tog størst mulig fordel af vinduerne i dette tilfælde.

I tilfælde af en stor stue er der på den anden side forskellige ting. Alt er på en anden skala her. En stor sofa eller sektion kan placeres komfortabelt i midten af ​​rummet, suppleres med ekstra accentstole eller endda ved et separat opholdsstue med sin egen særskilte karakter.

Strimler bruges ofte til at fremhæve et rums form eller for at få et rum til at blive større eller mere rummelige. En af strategierne er at bruge et stribet områderullet i en smal stue for at udnytte sin form og layout i stedet for at forsøge at skjule disse elementer og opdage dem som ulemper. Teamet på Disc Interiors tilbyder et godt eksempel her.

Det er almindeligt for stuer at indbefatte trapper, der fører til et loftrum på et andet niveau. Når stuen er stor og rummelig, er det ikke noget problem at integrere en skulpturel trappe i sit design. Men når rummet er lille, skal andre strategier findes. Indretningsarkitekt Lorenzo Castillo valgte en kompakt vindeltrappe til dette projekt, en klog og praktisk ide.

Hvis det er muligt, er det dejligt at forbinde en stue til omgivelserne. Dette gøres ofte gennem glidende glasvægge eller store døre, der forbinder rummet til en veranda, terrasse eller balkon. På denne måde bliver værelset oversvømmet med naturligt sollys, og udsigterne bliver også en del af dens indvendige indretning. Den samme strategi kan bruges til spisestue, en ide, der anvendes her af teamet hos Jennifer Robin Interiors.

En anden smuk strategi er at drage fordel af hjemmet oprindelige arkitektur og design. Når man for eksempel udsmykker et opholdsstue, kan man vælge at udforske loftbjælkerne, hvis der er nogen eller fremhæver en buet dør eller et vindue, ligesom Wendy Haworth gjorde ved udformningen af ​​denne elegante stue indført med midten af ​​århundredes stil.

Blanding og matchende stilarter er også vigtig, når du kommer op med en original design tilgang til en stue. Et moderne rum kan have vintagepåvirkninger. På samme måde kan en stue også defineres af industrielle elementer spredt over hele overfladen.

Hver stue har sit eget layout og indretningen skal tilpasses den. I de fleste tilfælde sidder kaffebordet i midten af ​​rummet. Sommetider giver stuen den perfekte mulighed for at skabe et hyggeligt læses hjørne. En behagelig lænestol og en gulvlampe kan helt omdanne et tomt hjørne. TomMarkHenry foreslår at med dette charmerende design.

Det er fantastisk, hvor meget et område kan påvirke en stue. Rummet føles ofte tomt uden en. Selvfølgelig er typen af ​​tæppe, dens farve, print og det materiale, som det er lavet af, også vigtigt. Tjek smukt den valgte her af Sisalla Interior Design bringe samhørighed til værelset.

Der er mange måder at tilføje farve og tekstur på i stuen. En mulighed er at vælge en enkel sofa og til dekorative med forskellige accent puder. En anden strategi er at vælge et mønstret tæppe, der indeholder forskellige iøjnefaldende farver i sit design. På nogen måde skal resten af ​​indretningen forblive enkel, ligesom i tilfældet med dette eklektiske rum designet af Tatiana Nicol.

Natur inspirerede interiør design er altid inspirerende og interessant. At finde inspiration i naturen kan virke som en simpel opgave, men tingene er mere komplicerede, end de synes. Man kan vælge at inkludere en række planter i stuen for at få det udseende. Denne strategi blev delvist brugt her af Florence Lopez.

Hvis du vil holde stuen luftig og lys, kan en af ​​de strategier du kan bruge omfatte enkle møbler som åbne hylder. Du kan blande disse med et indrammet spejl for at tilføje dybde til indretningen. Farvepalet skal forblive neutral og fokuseret på lystoner. Martha Mulholland tilbyder et inspirerende eksempel her.

En dobbelt højde stue tilbyder mange design muligheder. Studio Mellone valgte i dette tilfælde at give pladsen en stor bogreol, der dækker en af ​​væggene. En mobilstige giver adgang til de øverste hylder.Den kendsgerning, at rummet også har en hel mur af vinduer, bidrager helt sikkert til sin charme og drama.

Små stue møbler er bedst bevaret enkelt. Michael Dawkins introducerer her et hvidbaseret design. Dette åbner rummet op. Den hvide sofa, lænestole, sofabord, tæppebelægning og gardiner suppleres med rører af farvet træ og lejligheden blå og grøn i form af vægindretning eller naturlige planter.

For at en stue skal se sofistikeret, dramatisk og luksuriøst, skal visse elementer indgå i designet. Rob Mills viser, hvordan en kromatisk palæ domineret af mørk blå kan have den ønskede virkning. En udsmykkede lysekrone og et par stykker guld her og der fuldender udseendet.

Ideen om at placere to ens sofaer i stuen er helt sikkert spændende. Disse strategier indebærer en indretning centreret om sociale sammenkomster og interaktion. I stedet for den sædvanlige sektion, der vender mod et tv, kan de to sofaer stå over for hinanden og kan ramme en pejs. Designet skabt af Courtney Bishop tilføjer også symmetri til blandingen.

En stue kan være overdådig på mere end en måde. De farver, der er valgt til dets indretning, spiller en vigtig rolle. Nyanser som mørkeblå, lilla eller burgunder kan have den ønskede effekt. Tekstur er også vigtig. Fløjlsagtige stoffer kan straks påvirke indretningen. De rigtige accentdetaljer og belysningen betyder også noget.

Kara Mann sørgede for, at denne stue er både afslappet og elegant. Dette er plads, hvor man kan føle sig godt tilpas, omgivet af lyse farver, komfortable møbler og en traditionel pejs. Designet integrerer også elementer som to fleksible og slanke gulvlamper og en kombination af sideborde, der giver pladsen en subtil vintageindustriel charme.

Det buede loftdesign giver denne stue et særligt interessant udseende. Rummets skulpturelle skønhed understreges også af en grafisk lysarmatur og en samling af møbler stykker hver med sine egne unikke egenskaber og individualitet. Farvepaletten er forskelligartet men afbalanceret.

Moderne og moderne stuer vælger ofte at udforske de råmaterialers skønhed og indbefatte betonvægge og gulve blandet med varme træelementer til en afbalanceret og indbydende stemning i hele. De har også ofte dristige kontaktpunkter svarende til disse abstrakte kunststykker i denne sag.

Forskellige farver har forskellige indvirkninger og effekter på indretning, og når de kombineres med de rigtige former, teksturer og design, kan de hver især imponere. Lyseblå er kendt for at skabe en beroligende og afslappet atmosfære. SJB brugte det som en af ​​flere accentfarver, som er samlet i form af et abstrakt maleri.

En afslappet stue defineres ofte af tilstedeværelsen af ​​lette møbler, enkle og lyse farver og brugen af ​​simple mønstre og former. Manglen på store og robuste møbler giver indretningen mulighed for at se frisk og luftig, mens alt andet gør rummet til at være særligt behageligt.

Loftet overses ofte. Vi fokuserer så meget på møbler og vægindretning, at vi glemmer denne store overflade, der let kan blive et fokuspunkt for stuen. Der er mange måder at få mest muligt ud af et loft enten ved at bruge skulpturel støbning, dristige farver, tapet eller ved at spille med kontraster.

Visse kombinationer af farver og materialer er kendt for at sende en bestemt besked. For eksempel er sort blandet med guld elegant og kongeligt. Så overvej at give din stue sorte vægge og dekorere dem med guldrammeret kunst.

Nogensinde overvejet at bringe et egentligt træ ind i din stue? Clements Design kan vise dig, hvordan en sådan indretning kunne se ud. Der er også tilfælde, hvor stuer er bygget omkring store træer eksisterer på stedet. I begge tilfælde er indretningen unik og naturorienteret.

Denne stue designet af Meyer Davis har naturligt lys kommer fra alle sider. At være udsat for udendørs som dette gør det muligt for rummet at dele en stærk forbindelse med omgivelserne og altid føle sig imødekommende. Den kendsgerning, at en imponerende pejs tjener som omdrejningspunkt, har også en lignende indvirkning på atmosfæren indeni.

At bringe naturlige elementer ind i stuen er en strategi, der kan anvendes på alle stilarter. Hess Hown valgte her at bruge potteplanter er dekorationer beregnet til at give rummet en frisk fornemmelse og også tilføje nogle farver til dets indretning. Den hvide palette ville være monotont uden et par kontrastfuldt detaljer.

Fuglene suspenderet fra loftet er absolut det mest iøjnefaldende designelement i tilfælde af stuen designet af P & T Interiors. Som du kan se, er dette også en natur-inspireret indretning, men fokus i dette tilfælde er ikke på grønne områder. Vinduerne i fuld højde tager dog også sig af den del.

Et stort stykke kunstværk kan vidunderligt samle alle andre elementer i en stue. Designet heri af Maria Llado er meget grafisk og bohemisk. Rummet ser meget elegant og elegant ud og er samtidig meget simplistisk, hyggeligt og afslappet. Blandingen af ​​accentfarver er forfriskende.

En stue kan udvides ved at være forbundet med en tilstødende balkon, forudsat at rummet er beskyttet og ikke åbent. Væggen imellem dem kan fjernes, så lyset frit kan strømme gennem og tilføje mere gulvplads. Denne strategi kan arbejde for en lille stue som denne.

Ved at udsætte denne stue udadtil og minimere barriererne mellem rummene blev dette område meget lysere og føles meget mere rummeligt, selv om de to sofaer, der rammer kaffebordet, optager det meste af sin gulvplads.

Sort og hvid er en populær og tidløs farvekombination, der ofte bruges i stuer.Du kan ikke rigtig gå galt med denne kombination, uanset hvilken stil der vælges til indretningen. Et lignende resultat kan opnås med kombination af lyse og mørke farver.

Beige er en smuk og elegant farve, der ser særligt elegant ud her, når den kombineres med en flok træ accenter og især med den grønne væg synlig gennem glasdørene. Hele dette rum føles meget hyggeligt og komfortabelt trods dets enkelhed.

Amber Road opnåede også en smuk balance ved design af denne eklektiske stue. Paletten af ​​grønt og træ blandet med et rødbaseret traditionelt område-tæppe sætter sammen to kontrasterende stilarter. Indretningen er både moderne og traditionelle, gamle og nye arbejder sammen for at opnå harmoni.

Variationer i den sorte og hvide kombination kan oprettes ved hjælp af forskellige pastellfarver. Et smukt eksempel er rummet designet af Shapiro Joyal Studio De svage lyserøde nuancer, der bruges her, er kontrast til de sorte elementer. Blandet med det naturlige træ detaljer skaber de en feminin og stilfuld indretning.

Den sort / hvide combo kan bruges på mange forskellige måder. Stripes er en mulighed. De bruges her af Suzy Hoodless i form af et minimalistisk område tæppe, som også introducerer små farverige accenter. Tæppet supplerer en indretning baseret på neutrale og pasteller.

Brændeovne og komfurer giver et unikt udtryk til stuer. De kan introduceres i moderne interiør uden at forstyrre balancen, især hvis du vil give rummet en charmerende, bohemisk stemning. Ved at blande forskellige materialer, overflader, teksturer og mønstre kan du fremhæve de ønskede egenskaber og få andre til at synes mindre slående.

Deborah French Designs introducerer her et eklektisk stue design, der inkorporerer flere påvirkninger. Vinduerne og dørene minder om japanske shoji-skærme, mens kaffebordet tilføjer en rustik touch til en indretning med fokus på midten af ​​århundredet og vintage detaljer.

Wallpapered vægge er en passende design strategi, når man ønsker at tilføje et strejf af farve eller mønster til et værelse. Det bruges normalt på en enkelt accentvæg, men der er også tilfælde, hvor det kan overtage indretningen. Mønsteret på vægge kan også integreres i andre elementer, såsom sofabetræk.

På den anden side, når målet er en rolig og forenklet indretning, er det godt at fjerne eventuelle unødvendige detaljer og at understrege det grundlæggende. Kathleen Clements formåede at gøre det her ved at placere en lysegrå sofa modsat pejsen og definere siddeområdet med et stribet område tæppe.

Udsatte mursten eller stenvægge er kendt for deres evne til at gøre stuen ser udsøgt ud. Designer Karen Akers valgte at male den pejsvæg, hvide, der skjulte sin naturlige farve, men udsatte sin strukturerede og ufuldkomne struktur.

Når du vælger accentfarven til et opholdsstue, er det vigtigt at tænke på den indvirkning, du ønsker at have på stemningen og indretningen. Den røde, der vælges her ved dobbeltg kontraster med de falmede mynte grønne og offwhite elementer. Rød er en kraftfuld farve, som bedst bruges i moderation.

Når målet er at få et værelse til at føle sig varmt, hyggeligt og behageligt, kan for meget naturligt lys have den modsatte virkning, selv om vi er enige om, at dette ville være et ønskeligt scenario. Begrænset naturligt lys og strategisk rettet kunstig belysning kan have en dyb indvirkning på en indretning. Studio Ro + CA afslører det i stil.

Balancen er vigtig, så det kan vise sig at være en fejl, hvis overbrug af en bestemt farve. Prøv at opretholde hyggelige kontraster i hele rummet. Se, hvordan The New Design Project lykkedes at spille med sort / hvid uden at overvinde indretningen på nogen måde.

En interessant designstrategi for stuen er at have en væg malet med en mørk farve som blå, brun eller endog sort. Vælg en væg, der kan dekoreres med kontrastelementer som et hvidt vægur, et maleri eller i dette tilfælde en pejsmantel. Dette er en stue designet af Arent & Pyke.

Farver som pink eller koral betragtes som feminine og sarte. Du kan bruge dette til din fordel for at skabe en rolig oase inde i en industriel stil hjem. Brett Mickan Interior Design introducerede disse farver ind i denne stue og resultatet er et dynamisk og unikt udseende.

En strategisk placeret lænestol kan være det accent stykke, din stue skal føle sig komplet. Overvej at skabe et behageligt læserhjørne eller simpelthen ved at bruge lænestolen til at fylde et tomt hjørne. Komplet det med en stor potteplante, en gulvlampe eller et sidebord. Benjamin Vandiver byder på inspiration.

Stuen designet af Tamarkin Co er klassisk moderne og adskiller sig fra andre lignende rum gennem en subtil asiatisk indflydelse, som er synlig i elementer som lysarmaturer, træpanelvæggene og loftet, de lave og minimalistiske siddepladser og det samlede Strenge og dog meget behagelig indretning.

En veloplyst stue står altid ud. Dette omfatter både de naturlige og kunstige lyskilder, og rummet designet af THID har dem begge godt i check. Rummet åbner ud på et trædæk, mens der også er store vinduer og glasdøre, der forbinder det med det udendørs. Samtidig tilbyder talrige og symmetrisk anbragte vedhængslister en behagelig glød om natten.

Kunstværket vist i en stue kan have flere roller. I tilfælde af rummet designet af Bruce Stafford Architects, indfanger væggen de forskellige accentfarver, der anvendes i rummet, hvilket bringer samhørighed til rummet og skaber en harmonisk stemning.

Vi har nævnt en gang før, hvide malet murvægge kan tilføje tekstur til rummet og fremhæve dets unikke. Svarte malet murvægge kan have en lignende virkning.De ser faktisk meget elegante ud her og blander moderne og rustik skønhed.

På den anden side er der intet som en eksponeret mursten. En sådan funktion kan bruges som et fokuspunkt for rummet og introducerer noget unikt til dets indretning. Real Studio udforskede disse særlige forhold og gav stuen et særligt raffineret look

Ikke alle stuer har et tv. Faktisk gør mange af dem ikke. Ved at eliminere tv'et åbner du døren for flere nye layouter og designmuligheder. Stephane Chamard foreslår et indretning med fokus på komfort, dekoreret med sofa, accent stole og åbne bogreoler.

Et glas sofabord har potentialet til at gøre værelset til at se mindre rodet ud. Desuden, hvis bordet har en glasplade, giver den sin base mulighed for at skille sig ud og have skulpturelle og iøjnefaldende designs. Som du kan se, er kaffebordet centralt i dette tilfælde, alt andet er organiseret omkring det.

For at fremkalde en følelse af komfort og hygge, anvendte Pearson Design Group her en tyk faux pelsbeklædning suppleret med matchende stolbetræk. For at undgå at føle indretningen tunge og overvældende blev der tilføjet et sæt lette vedhængslamper.

Slående kontraster og visuelt stærke designelementer somme tider sættes sammen, og resultatet er et rum, der kan ligner stuen designet af Jean-Francois Jaussaud. Som du kan se, er væggene bevidst efterladt ufærdige, med dele af udsat sten bliver synlige. Disse elementer står i kontrast til de moderne møbler og tilbehør.

En helt anden tilgang blev brugt af Hillary Robertson, når han designede denne lille, men meget smarte og hyggelige stue. Brugen af ​​bløde farvetoner, detaljerede og skulpturelle linjer og enkle naturlige materialer giver rummet et feminint preg.

Gallerivæggen sammensat af Bricks Studio er iøjnefaldende, men ikke på en meget slående eller overdådig måde. Det indrammede kunstværk, der vises her, introducerer ikke stærke og nye farver, men har snarere den rolle at etablere en hjemlig atmosfære i betragtning af glasvæggen, der udsætter rummet for det tilstødende rum.

Du kan bruge flere strategier til at gøre en stue føler sig imødekommende og komfortable. For eksempel kan du kombinere et tekstureret tæppe med et træbord, en stofsofa eller sektion med mange hyggelige puder og et par personlige dekorationer indrammet på væggen bagved.

Der er to typer mennesker: de der foretrækker en stofsofa i deres stue og de der nyder mere af en lædersofa eller sofa. Hvert materiale har sine egne fordele og ulemper. Lædermøbler har tendens til at se mere elegant, ædru og imponerende, mens stofbelægningen gør det mere afslappet.

I stedet for en sofa viser Felix Forest os her en afslappet og minimalistisk dagseng, der er ideel til afslapning, mens du læser en bog under det varme lys på hjørnelampen og samtidig nyder pejsens varme. Det indrammede spejl placeret på mantelen er et smarte strejf.

MoreINSPIRATION
  • Indretningsdesign ideer til et glamourøst stue
  • 10 Traditionelle opholdsstue indretning ideer
  • 15 Røde stuer design ideer

Traditionelle stuer byder arkitektur velkommen i deres interiørdesign med væg- og loftsstøbning og detaljerede udskårne detaljer hele vejen igennem. Alle disse elementer sammen kan gøre et værelse ser meget travlt, så balance skal etableres. Teamet hos Roman og Williams tilbyder et inspirerende eksempel her.

Hver af os har deres egen stil og deres egen ide om, hvordan en stue skal se ud som at være komfortabel. For nogle kan en perfekt justeret indretning være tilfredsstillende, mens andre finder mere glæde i et ufuldstændigt design med en flok pude spredt over rummet og en fusion af hyggelige stoffer.

Stuen designet af Blair Harris er interessant af flere grunde. Den har en stor bogreol, der dækker en hel væg, et skulpturelt loftdesign blander hvide og brune pletter og en vedhængslampe, der ligner en søpindsvin.

En interessant detaljer, vi fandt i designet skabt af Filippo Bamberghi, er, at områdestykket faktisk ser ud til at være lavet af to forskellige sektioner med forskellige mønstre og matchende farver. Det er en quirky måde at tilføje nogle interessante til en ellers konventionel stue.

Hvis du vil føle dig tættere på naturen uden at skulle forlade komforten i din stue, så kan du dekorere dette rum med naturlige, organiske materialer. Et levende kant sofabord kan være et interessant element, som du kan bruge i kombination med træ og rotting siddepladser, drivved kunstværker rammer og et dyr hud tæppe.

Animal hud tæpper er mere alsidige end du måske tror. De kan se meget smarte ud i rustikke, traditionelle, moderne eller eklektiske rum. En med en zebra print som den, der bruges her af Virginia MacDonald, kan være det manglende tilbehør i din stue.

Andre interessante boliger ideer, som du kan anvende til dit eget hjem tilbydes af Pearson Design Group. I denne særlige indstilling drejede de sig om, hvad der syntes at være en bar med brændeopbevaring inde i sin ramme.

Spillet af lineære og buede former i stuen designet af Stephane Chamard skaber en pænt afbalanceret og fornøjelig atmosfære på en subtil måde. Rummet har også nogle forfriskende vintage charme, der går godt med sin moderne enkelhed.

De små detaljer påvirker et værelse på en god måde. Det er ikke nok at vælge de rigtige hovedfarver, materialer og overflader til et opholdsstue, for faktisk at få det til at føle sig rigtigt. Det er vigtigt at være opmærksom på de små ting som det lille bord, du holder i hjørnet ved sofaen, de små puder du sommetider smider på sofaen eller det kunstværk du viser på væggen.

Hvis der er en stor og omfangsrig sofa eller en stor sektion i stuen, der dækker en betydelig mængde gulvplads, er det tilrådeligt at holde resten af ​​møblerne så enkle som muligt. Arbejdspladsen anvendte her uformelle lænestole med slanke trærammer og stofsæder og et matchende sofabord som en slank top.

Elementer som de matchende kaffe- og sideborde, den overdimensionerede gulvlampe med en justerbar arm og rammebillederne vises casually på væggen giver stuen designet af Jonas Jingerstedt et grafisk look understreget tonet ned med den grå farvepalet.

En stue kan have et eller flere fokuspunkter, afhængigt af dets indretning. Denne er ret spændende ud fra dette synspunkt. De overdimensionerede lysarmaturer er iøjnefaldende iøjnefaldende og imponerende, men det er også alt andet. Kombinationen af ​​farver, teksturer og former er ret perfekt.

Der er mange enkle og praktiske DIY projekter, du kan prøve for dit hjem. Tjek for eksempel disse unikke hylder lavet af genanvendte trækasser. Du kan replikere designet uden at skulle ændre noget om kasser. Sofaen ser også ud til at stå på en platform lavet af træpaller.

Det er udfordrende at blande flere farver og finde den rigtige balance, især når du arbejder med flere forskellige materialer og finish. Denne stue har ting godt under kontrol. Sofaen puder, trærammerne, gardinerne, gulvet, området tæppe og bøgerne og ornamenterne bidrager alt sammen til et harmonisk billede.

En god måde eller organisere en lang og smal stue er foreslået af Brittany Ambridge. Dette rum er opdelt i to forskellige loungeområder, der begge indeholder komfortable siddepladser og accentborde og belysning. I mellemtiden er der en skillevæg med en indbygget pejs, der kan nydes fra begge sider.

Det rosa skab er helt sikkert et uventet element i denne grå stue designet af Dirk Jan Kinet Interiors. Der er også flere andre pink accenter i form af en accent stol, en lysekrone og en stribet kaste pude. De jubler op i lokalet og gør det mindeværdigt.

Den måde, hvorpå det indrammede spejl ser ud til at blive en del af pejsmantlen er virkelig smuk. Dette er en stue fotograferet af Matthew Williams og dens indretning er accentueret af indviklede udskæringer, antikke stykker og støbning.

Som du kan se, er grå en populær hovedfarve til mange stuer. Dette er en alsidig og neutral farve, som kan se kedelig og ubehagelig, hvis den ikke bruges rigtigt. Men det har også en masse potentiale, der er et primært valg for mange moderne interiører.

Når du arbejder med sort og hvid, er der ofte brug for en tredje farve. Det kan være en fed og slående skygge som rød, orange eller grøn, men det kan også være den naturlige og mangfoldige mange naturlige trætoner. Dette er en fleksibel og meget inspirerende kombination, der kan tilpasses til en række forskellige stilarter.

Et lagdelt design kan opnås ved at blande og matche en mangfoldighed af farver og mønstre. I tilfælde af et opholdsstue kan dette udseende udgøre et rum med parketgulve, et letvægtsområde tæppe på toppen, en sofa med en udsmykket træramme, stofbetræk og et stort antal accent puder oven på alt.

Hvis du har problemer med at finde den rigtige måde at integrere brændeopbevaring i i dit opholdsrums indretning, skal du tjekke denne innovative og ret enkle idé. En specialdesignet væg enhed kan ramme vinduet med brænde rum, der er dobbelt indrettet til rummet.

Solbrændeindretningen over pejsen er baseret på et simpelt design, der er let at reproducere med spyd og et lille spejl. Det særlige design valgt af Juliette Byrne har imidlertid sine egne særpræg, som gør det muligt at skille sig ud.

Det er lidt mere udfordrende at opnå den type teksturerede her, end nogle måske tror. Designet er tilsigtet og aldrig det samme. Det kræver tålmodighed og dygtighed at få det rigtigt, når du starter med en plan hvid væg. Designet passer godt sammen med varmen i en traditionel indretning.

Både den turkise væg og den røde sofa er meget iøjnefaldende på egen hånd. Disse to elementer samlet kan bryde sammen, hvis det ikke er afbalanceret af andre detaljer. I dette tilfælde er disse detaljer lysebrune gardiner, det teksturerede grå tæppe og den matte sorte lampeskærm.

Brun er en farve, der blander sig godt sammen med andre nuancer som grøn, turkis eller orange. Men når det kombineres med neutrale toner som grå eller sort, kan det blive ensformigt. Indretningsdesigner Andrew Howard undgik det ved at blande flere forskellige teksturer og materialer.

Det samme kan siges om grå, som ikke er en særlig interessant eller iøjnefaldende farve. Det kan dog være det perfekte valg til et opholdsstue, der er infunderet med vintage, rustikke og industrielle elementer. Designer Mark Lewis giver os et glimt af designmulighederne i et sådant tilfælde.

Den accentfarve du vælger til stuen kan fremhæves på mere end én måde. Viser store blokke af farver i form af abstrakt kunst eller møbler er en mulighed. En anden strategi er at bruge den farve er lille mængde og jævnt fordele den gennem rummet. Tjek, hvordan Turned Pocock handlede i denne sag.

En stue med karavane er en skat fra starten. Tamara Eaton var nødt til at designe et sådant rum, og den valgte strategi var at få sofaen placeret foran vinduerne for en fin udsigt i stedet for at placere den foran pejsen.

Når væggene i et opholdsstue er så slående og optaget som i dette tilfælde, virker alt andet blegt i sammenligning.Som følge heraf synes en lilla farvet sofa eller et grønt område tæppe ikke så iøjnefaldende som de ville i et andet miljø domineret af neutrale toner og enkelhed.

På den anden side kan alting skille sig ud, når du arbejder med et hvidt rum. En brun lædersofa er ikke præcis det, du ville kalde iøjnefaldende, og alligevel står det ud her i kontrast. På samme måde er accentstolstolen et velkomment element i indretningen.

Når der er flere forskellige fokuspunkter i et rum, skal det hver især bringe nyt til indretningen for at skille sig ud. The New Design Group fremhævede her den eksponerede mursten pejsvæg, den okkerfarvede lænestol og det neonrosa sofabord, der giver hver mulighed for at skille sig ud.

I mange tilfælde er en enkelt accentfarve dog tilstrækkelig. Katie Martinez valgte for denne moderne stue en sinuous sofa med en smuk skygge af turkis. Dette er kun farverigt element i rummet, alt andet er beige og neutralt.

En stue kan også se smuk ud uden brug af lyse elementer. Carla Lane viser det med et design, der ser meget indbydende, komfortabelt og brugervenligt ud, hvor en sofa og en sovesofa rammer et rektangulært område tæppe og et centreret sofabord med en pejs som baggrund.

Geometri er interessant for mange ting, herunder indretning. Det er nok at spille med nogle få enkle former for at afsløre konceptets skønhed. Geremia Design valgte to firkantede sofabord til denne stue, der supplerer et stort og rektangulært stykke vægkunst samt en skakbræt-tema accent dekoration.

Støbningen af ​​dette vægspejl er et af hovedelementerne, der gør denne stue skiller sig ud. Dette er et rum, hvor gamle møder nye, hvor traditionel og modernitet arbejder sammen for at give charme til et rum, hvor alle skal føle sig velkomne og komfortable.

Store karre vinduer gør denne stue vises afrundet i form. Dette indtryk understreges af en oval sofa og et par elegante lænestole. Det runde kaffebord og gulvpuden fremhæver endvidere det samme koncept sammen med den traditionelle lagerkroner.

Aaro Architects gav denne åbne planløsning sit eget særpræg ved at have sofaen placeret med ryggen mod den del af volumenet der indeholder spisepladsen. Derudover skaber vinduesenheden en fremtrædende barriere mellem rummet og de udendørs omgivelser.

Jessica Hedgerson viser os her, hvordan man får mest ud af en lille stue. Hjørnesektionssofaen er indrammet af en stor åben bogreol som går helt op til loftet. Selvom det er begrænset, er pladsen foran sektionen meget hyggelig takket være det naturlige træ sofabord / bænk og området tæppe.

Et indrammet portræt, der vises over en pejs, er ikke ligefrem en øjenpropper. Det er dog i dette tilfælde. Det er fordi butikken pejsvæg er meget smuk og interessant på egen hånd. Resten af ​​indretningen er elegant og kombinerer blå accenter med naturligt træ og et furrytæppe.

Selvom den lille stue designet af Chelsea Hing har sorte vægge, gør det ikke det mørkt og dyster. Det gør det faktisk muligt at se skarpt, elegant og moderne. De hvide åbne hylder og de tilhørende vindueskodder skaber en interessant kontrast, mens den blå sofa bringer alt sammen.

Vi finder denne stue spændende og kunstnerisk. Alle de elementer, der er integreret her, er forbundet på en eller anden måde. Både tæppet og den grønne accentstol har noget naturligt inspireret, og gulvlampens farverige nuancer giver interesse for den del af rummet, der supplerer det enkle sofabord og skab.

Når boligområdet er direkte forbundet med indgangen, skal der være en glat overgang mellem disse rum. Derudover skal du lægge lidt mere indsats, når værelset føles varmt og indbydende og ikke udsat og mangler privatliv. Det kan gøres ved hjælp af visse materialer og farver som træ og varme jordiske toner.

Stuen på et strandhus eller sommerhus skal være lyst, luftigt og afslappet. Lyse farver, enkle og elegante tilbehør og pæne mønstre er ofte en del af en sådan indretning. Hvad angår møbler, er brugen af ​​store og omfangsrige stykker ikke noget at tage i betragtning. Et meget bedre alternativ er en række små, lette elementer.

Når farvekombinationen er enkel og begrænset til kun to eller tre nuancer, kan man spille med mønstre. En sort / hvid stue kan defineres af en kombination af geometriske mønstre som striber, chevrons og andre kombinationer.

Ben Pentreath ønskede at være moderne og traditionelle såvel som afslappende og farverige på samme tid ved udformningen af ​​dette boligareal. Moderne stof og farver blev lagdelt og brugt i kombination med antikke graveringer og detaljer for at skabe en indretning, der er klassisk smuk.

Det faktum, at stuen designet af Nest Architects ikke indeholder en sofa, er næppe mærkbar. Siddearrangementet omfatter en række stole og lænestole af mange typer og med forskellige designs, former og størrelser. De omgiver et lille og rundt sofabord placeret i midten af ​​rummet foran en traditionel pejs.

Farverne i denne stue synes at stamme fra et gammelt kunstnerisk billede. De lyse gråtoner, der udgør det meste af indretningen, bruges i kombination med subtile toner af beige og brun, og resultatet er et meget charmerende og elegant interiør.

Som det viser sig, er en galleri væg en meget gyldig og egnet måde at gøre stuen til at kigge og føle sig komplet. Kunst og billeder kan sammensættes som stykker af et puslespil med forskellige former og størrelser til at danne et diversificeret og slående fokuspunkt.Alt andet skal være neutralt og simpelt.

En væg, der inkorporerer flere vinduer, giver ikke meget plads til møbler eller så du måske tror. Ensemble Architecture viser, hvor fejlagtigt denne idé kan være, ved at indføre et system med bogreoler designet til at ramme vinduerne og passe ind i de små mellemrum mellem og over dem.

En god måde at spare plads i en lille stue er med multifunktionelle møbler. Atticus & Milo valgte for dette rum et sofabord med indbygget opbevaring, funktion og en lille bogreol. Derudover blev der bygget flere bogreoler på den øverste del af væggen.

Ikke alle stuer har nok vinduer eller vinduer, der er store nok til at tilbyde dem det nødvendige naturligt lys, de har brug for at føle sig friske og luftige. En interessant ide i denne sag er at forbinde det til det tilstødende rum gennem en åbning hugget ind i væggen mellem dem.

Geometrien i denne stue designet af Kevin Dumais er forskelligartet og spændende. Det mest iøjnefaldende element er det levende kaffebord med et design som ligner en blomst eller et blad. Den sfæriske pendant lampe hængende over det blødgør lineariteten af ​​alt andet i rummet.

Fox Design Studio benyttede her en kombination af moderne, industrielle og rustikke detaljer og resultatet er en frisk og stilfuld stue, der geninterpreterer nøgleelementer fra hver af de nævnte stilarter. Den stribede accentvæg giver et smukt baggrund for hjorte trofæ kunst.

Lædermøbler er tidløse og altid elegante. Dens alsidighed er udtrykt i en lang række designs, der kan tilpasse sig traditionelle, moderne og rustikke decors. I tilfælde af en lædersofa eller bænk, hvad betyder måske mere end selve stykket er alt andet placeret omkring det.

En enkel måde at bringe en plads tættere på dens naturlige omgivelser er ved at forbinde dem gennem et vindue med fuld højde eller en glasvæg. Derudover bragte Patrick Mele også friskheden af ​​potteplanter. Den sorte og hvide stue er en perfekt skal til at byde på den pulserende grønne skønhed i.

Det vidunderligt smarte design du ser her var et projekt af Studio DB. Det, vi elsker mest om det, er det komfortable udseende og den måde, den robuste tuftede sektionssofa interagerer med Noguchi sofabord og den legende pendant lampeskærm. Der synes også at være nogle meget interessante kunstværker på en af ​​væggene.

Traditionelle, rustikke og industrielle elementer kom sammen i denne stue for at skabe et unikt rum. Der er mange interessante detaljer værd at nævne, såsom palle sofa ramme, det nødlidende metalskab eller bedrageriet indbygget i væggen, med en niche til opbevaring af brænde.

Stuen designet af Hector Romero gør, at du bare vil krølle op i denne smukke sofa og aldrig forlade. En palette af jordiske nuancer blev blandet her med træ accenter i form af træstub accentbord og et simplistisk skab.

Levende og flamboyant sætter denne stue sammen den tidløse kombination af sort og hvid, de komplementære gule og blå toner og et par uventede funktioner som dyreprinter accent pude eller turkis vase.

Vi finder denne stue designet af Ashe + Leandro for at være inspirerende på mange måder. Det høje loft tilbyder værelse storhed og valg af møbler både begrunde rummet og gør det føles afslappet og afslappet. Samtidig giver det forskelligartede indrammede kunstværk på væggen og det lille tryk rødt rumkarakteren.

Jo større antallet af tilbehør og dekorationer der er inkluderet i et rums indretning, desto sværere er det at opretholde balancen og gøre pladsen velkommen. Dette er for eksempel en stue, der indeholder en lang række forskellige elementer, der hver især føjer et unikt indtryk til indretningen.

Udsmykning og indretning af hjørner af en stue er ofte udfordrende. Hvert hjem er anderledes, og det betyder at brugerdefinerede løsninger skal findes. Måske kan du finde inspiration i dette billede, der viser et meget charmerende design bygget op omkring en accentstol.

Nogle finder interiørdesign som denne til at være alt for kompliceret, rod og forstyrrende. Andre, på den anden side, finder det afslappende og behageligt, nyder mangfoldigheden af ​​elementer og den usædvanlige harmoni, der er etableret i hele.

Hver stue har en personlighedsdosis, som i denne sag er givet af Chango & Co gennem elementer som et uventet legetøjsværk på pejsekappen, et par overdimensionerede spejle og en funky lysekrone, der ligner en mælkebøtte.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar