Luksus Countryside Home med en klassisk aristokratisk vibe

Smuk gammel arkitektur fortjener at blive bevaret og fejret. Når det er sagt, betyder det ikke, at et gammelt hus skal forblive gammelt for evigt, eller at det ikke kan blive et hjem, der svarer til alle behovene hos en moderne familie. Faktisk er kontraster ofte nøglen til et storslået design, der værdsætter det gamle og fejrer det nye. Men nok med generaliteterne. Lad os gå videre til noget mere specifikt. Denne bolig er beliggende i det italienske landskab og blev for nylig omdesignet af Vitaliy Yorov og Iryna Dzhemesiuk.

Vilkår som luksuriøse, glamourøse og sofistikerede kan alle bruges til at beskrive denne fantastiske bolig. Hvad der er specielt om det er den usædvanlige og meget smukke kombination af stilarter, der definerer interiøret. Designerne er kendt for deres kreative tilgang og det faktum, at de nyder at kombinere forskellige stilarter, former og materialer samt at bruge teknikker fra forskellige tidspunkter, når de udsmykker moderne rum. De formåede at dreje Hanna gulvlampen ind i en skulpturel udsmykning til stuen.

Disse to talentfulde ukrainske designere er altid på jagt efter harmoni og måder at finde mellem jorden mellem æstetik og funktionalitet, så de rum, de designer, kan være både udsøgte billeder og komfortable boliger. Hvert projekt fortæller en unik historie og i dette tilfælde er det en historie om tid og skønhed.

For designere, udseende og funktionalitet og to uadskillelige attributter, som de altid skal udligne så godt som muligt i deres projekter. Denne bolig er et ekstraordinært eksempel. En anden konstant på tværs af alle deres projekter er præference for naturlige materialer og veldesignede detaljer. Hvad vi mest elsker om dette særlige projekt er den vidunderlige harmoni mellem alle de forskellige elementer, alle stilarter, påvirkninger, teksturer, materialer, farver og former. Hanna pendant lampen var en måde at skabe symmetri i stuen.

MoreINSPIRATION
  • Californien Home Sikringer Tidløse Klassikere Med Hollywood Luksus
  • Luksus klassisk badeværelse design ide
  • 10 Spisestue Idéer til dit hjem

Hver zone har sit eget særpræg. Boarealet er en meget indbydende og komfortabel plads dekoreret med nuancer af grønt og neutralt, mens spisestuen er lidt mere teatralsk, med en burgundy accentvæg og sort og hvidt indrettet. Konstanten i alle rum er et udvalg af gyldne accentstykker og brugen af ​​udsøgte lysarmaturer. Til spisepladsen valgte designerne to Brubeck taklamper med design der minder om rørorganet og dets dramatiske musik.

Køkkenet er lidt mere på den moderne side, der er defineret af minimalistisk design, rene og enkle linjer og en kromatisk palette af neutrale. Men i tillæg til alle disse elementer har køkkenet også mønstrede fliser på gulvet og chic vægindretning suppleret af en klynge af minimalistiske vedhængslamper.

Boligen som helhed er en fascinerende symfoni af smukke kunstværker, iøjnefaldende accentmøbler, glamourøse dekorationer og en uimodståelig smuk kombination af klassiske og moderne designelementer. Dens hvælvede lofter og buede vinduer deler pladsen med uventede former, kunstneriske designelementer, levende farver og moderne møbler, hvoraf den mest iøjnefaldende er Diamantskænken, der fremhæves her i guld.

Diamantkarret udvider overdådigheden og glamouren ind i badeværelset, hvor den suppleres af to Diamond Freestands.

Badeværelset er virkelig åbent, rummeligt og luftigt og har en cool art deco føler for det. Badekaret og håndvasken har geometriske former og en blank sort finish. De suppleres med gyldne armaturer. Stjernen er den teksturerede accentvæg.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar