Seven Bedroom London hjem udstyret med luksus funktioner

Med mere end 11.000 kvadratmeter boligareal er denne bolig mere end mange af os nogensinde ville drømme om. Det har i alt 7 soveværelser og 9 badeværelser. Til dem kan du også tilføje 3 modtagelsesrum, hjemmebiograf, indendørs pool, fitnesscenter, personalekvarterer og underjordisk parkering til to biler.

Ejendommen er designet af Harrison Varma arkitekter. Det er en meget indbydende bopæl, fuld af naturligt lys, lyst og luftigt. Det har alt man kunne spørge fra et hjem. Et af de smukkeste områder i huset er hjemmebioen. Det er tilpasset med udstyr og udstyr af høj kvalitet til en vidunderlig oplevelse. Indretningen passer perfekt. Det mørke loft og vægge skaber den perfekte atmosfære og de røde accenter er bare, hvad stedet skal se komplet.

MoreINSPIRATION
  • Bæredygtig Office Extension Med Out-of-the-Box Funktioner Til En London Home
  • Huntington - et luksushotel
  • Luksus hjem omgivet af naturlig skønhed i Indien

Resten af ​​værelserne er meget lysere. De har alle store vinduer, der slipper naturligt lys, og farvepaletten består hovedsagelig af lyse og neutrale nuancer, herunder beige, hvide og nogle få toner af brun for at tilføre varme til rummet. I køkkenet jubler de orange barstole op på pladsen på en vidunderlig og smuk måde.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar