6 tips til oprettelse af en funktionel mikro-patio

Har du en lille gårdhaveplads, som du ikke helt ved, hvad du skal gøre med? Det er nemt at få modløs kig på billeder af udendørs boligarealer med sprawling udendørs køkkener, massive terrasser og naturlige ildsted områder. Men hvis du har en mindre baggård plads, skal du bare være kreativ i dit design. Det er her, hvor en mikroterrasse går ind.

Ved at fokusere på centrale designelementer som farveskema, planteafstand og kunstneriske stykker, kan du skabe et stilfuldt, brugbart rum, som alle vil elske at slappe af i. Læs videre for at lære at genoverveje de små udendørs rum.

Et enkelt langt bord tilføjer visuel længde og mere brugervenlighed til en lille gårdhaveplads. Billede: Kate Eyre Garden Design

Drej "lille" til "hyggeligt"

Det første skridt i at få mest muligt ud af en lille gårdhave er at reframing hvordan du ser rummet. I stedet for at tænke på, hvad du ikke har, tænk over hvad du gør. Faktum er, med mindre terrasser har du mulighed for at skabe et rum, der er meget intimt og hyggeligt.

Billedet ovenfor viser denne filosofi. Ved at omringe et spiseområde med planteliv ser området ud til at være forsigtigt hyggeligt snarere end trangt. Tænk ikke på, at dette kan være omfanget af terrassen; med et design dette private, er det alt hvad du behøver.

Opret en stilfuld udendørs "spisestue." Billede: Cato Creative

Sektion ud mikro patio med hegn

Når det kommer til en lille udendørs plads, kan det virke som hegn er det sidste du har brug for. Du tror måske, at indhegning kun ville rumme i rummet. Men mange små terrasser sandsynligvis støder op mod andre værfter, hvilket gør hegn nødvendigt, hvis du vil have privatliv.

Ud fra et designsynspunkt gør indhegningen også, at udendørsrummet ligner sit eget rum. Tænk på det som en udendørs spisestue. Derfra kan du tilføje planteliv og andre designelementer for at gøre det mere elegant. Billedet ovenfor viser også, hvordan vandret, smalt hegndesign hjælper hegnene og rummet selv længere og mere åbent.

Tilføj chic stil til et udendørs rum med en accentvæg. Billede: Randy Thueme Design

Installer udendørs accentvægge

Accent vægge er ikke kun for indendørs. Tilføjelse af en unik accentvæg opnår nogle få mål. På den ene side kan du få det segmenterede privatliv, at mindre rum i byområder ofte kræver. Det er dog også en nem måde at tilføje tekstur og stil til rummet. Og da du ikke har meget plads til at arbejde med, bruger en accentvæg en fantastisk måde at gøre det hegn dobbelt som et designelement.

Coole farveskemaer virker godt med omgivende grønt og blomster. Billede: June Scott Design

Fokus på farve og design

Lille plads kræver, at du fokuserer på individuelle stilelementer så meget mere. Dette tilføjer samhørighed til mikroterrassen og trækker øjet væk fra størrelsen af ​​rummet selv.

For eksempel bruger terrassen ovenover grønne puder til at matche det omkringliggende planteliv med lilla puder for at accentere blomsterne i forgrunden. Meget struktureret planteliv gør også denne plads til en visuel behandling. Størrelsen af ​​rummet bliver virkelig sekundær til, hvordan alle farver og teksturer arbejder sammen på dette område.

Hvid hegn åbner visuelt udendørsområder. Billede: Cato Creative

Vælg lyse farver

En fælles måde at åbne et værelse inde i er at bruge lyse farver, men princippet gælder også for udendørs. De hvide, faste vægge i billedet ovenfor må ikke bokses i dette lille mikrorum.

Terrasser har selvfølgelig normalt cement på jorden. Men hvis du har en meget lille plads, overvej at lægge ned nogle lyse græs til at tilføje farve. Tilføjet grønt og hvidt planteliv trækker den grønne torv og det hvide hegn sammen i et sammenhængende udseende. Det lyse grønne planteliv stopper også den hvide fra at se for steril ud.

Hang wall art udenfor som en måde at wow gæster på. Billede: Jetton Construction

Brug kunst udendørs

Du har ikke meget plads til at arbejde med i en micro patio, så hver detalje skal være på plads. En måde at skabe øjeblikkelig stil på i et rum er at vælge et designtema ved hjælp af perioder og illustrationer, som i billedet ovenfor. Denne victorianske / klassiske æra patio ville være vidunderligt for at nyde te. Gæsterne vil være for travle og beundre kunsten for at lægge mærke til det mindre rum, der er iboende i mikroterrassen.

Små rum kan være skræmmende hvor som helst inden for eller uden for hjemmet, men en lille ud-the-box tænkning kan omdanne din mikro patio til en hyggelig udendørs oase. Er du inspireret af nogen af ​​de ovennævnte ideer?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar