Minimalistiske tredobbelte hængende vedhæng

Minimalistisk og elegant, denne tredobbelte vedhængslampe vil se stilfuldt ud i en række forskellige decorer. Dens enkelhed giver den alsidighed og giver den mulighed for at blive inkluderet i mange typer rum. For eksempel ville det gøre et subtile kontaktpunkt for stuen, men det ville også se godt ud i spisestuen over bordet. Det kunne også gøre en smuk tilsætning til køkkenet, alt efter størrelse, eller til hjemmekontoret eller endda soveværelset.

Denne 3 globe pendant lys har et meget enkelt og rent design, med smalle og delikate linjer. Kombinationen af ​​materialer sagsøgt for at gøre det er også velafbalanceret. De tre glober hænger fra en loftsplade lavet af solid valnød, med en miljøvenlig oliefinish. De er fastgjort til pladen med røde ledninger, og de tilføjer en meget subtil farvefarve og skaber dermed en afbalanceret kontrast.

MoreINSPIRATION
  • Glamourøse lys ideer, der skifter bakkelofter i arkitektoniske mesterværker
  • Dripps Lighting fra Yellow Goat design
  • Hængende ildsteder - Smuk og alsidig med et strejf af Grandeur

Globerne hænger ned 24 '' fra en 25 '' lang base. Dette gør vedhængets lys egnet til rum med højt til loftet eller med meget lyse og luftige indvendige design. Vedhænget leveres med et letmonteret loftmonteringssæt med gipsvægsankre. Det har også tre ekstra store klare glas glober, der udstråler et varmt og behageligt lys. Dette er et håndlavet produkt, så hver enkelt er unik og har små egenskaber, der adskiller det fra alle de andre. Tilgængelig for 265 $.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar