Håndlavede tredobbelte køjesenge til børnene

Køjesenge er et godt alternativ til almindelige senge, især til børnenes værelse. Ikke kun at de normalt har legende og munter design, men de er enorme pladsbesparende. I stedet for at optage hele rummet med to eller tre separate senge, kan du bare købe eller bygge køjesenge og lade resten af ​​rummet være fri, så børnene kan have plads til at spille.

Køjesenge er faktisk ikke så vanskelige at lave. Selvfølgelig skal du være ekstra forsigtig, fordi de skal være sikre og holdbare. Børn har en tendens til at have et naturligt talent når det kommer til at bryde ting. Disse forældre besluttede at lave køjesenge alene. De lavede to sæt, en til pigernes værelse og en anden til drengens værelse. De har begge samme design. Pigernes køjesenge er blevet farvet og har en dejlig tranebærskygge. De har brædder fastgjort til væggene på to sider for sikkerhed og holdbarhed.

MoreINSPIRATION
  • Børn Bunk Beds fra Mimondo
  • Sådan vælger du de perfekte køjesenge til dine børn
  • Sparer plads og bliver stilfuldt med trepersoners køjesenge

Drengens køjesenge er stadig et arbejde i gang. De er næsten færdige. Drengens senge er blevet malet grønt og har farven på bambus. De er også knyttet til væggene og placeret i hjørnet af rummet, men de har et lidt andet design end dem til pigerne. Nu er børneværelserne mere rummelige, og der er meget fri gulvplads for dem at lege. Ungene elsker sengene, og de skal også deltage aktivt under deres konstruktion. {Found on the handmadedress}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar