Moderne Planters, der imponerer en frisk stemning på indretningen

Et strejf af grønt er altid velkomne i stort set enhver form for plads. I et hjemmemiljø kan indendørs planter virkelig øge atmosfæren, hvilket gør den mere frisk og dynamisk samtidig med at den renser luften. Selvfølgelig ser ikke alle planter godt ud eller passer godt indendørs, og ud over udfordringen med at finde den rigtige plante til det rigtige rum, skal du også finde en passende plantestand. Moderne plantager har alle mulige måder at se interessante og samtidig være alsidige på.

Noget enkelt og inspireret af naturen kan være egnet mulighed for en række forskellige decors og miljøer. Tag f.eks. Denne træplanter. Det har et kurvlignende design, og denne type fuld og frizzy plante er en god pasform til den.

Taler om kurve, tjek disse vævede. De har et rigtig flot rustikt udseende, der går godt med de fleste moderne decors i disse dage. De tilføjer tekstur og charme til rummet, og de kan bruges både indendørs og udendørs for et lige så smukt udseende.

Store planter som disse passer normalt fint i hjørner, så overvej at tilføje noget, der ligner din stue, læsekrog eller spiseplads. De naturlige trætoner smelter godt sammen med planternes grønne.

Normalt er denne planter stil beregnet til at være dekorative. Træplantere har plastforing, som beskytter dem mod al fugt og samtidig ser rigtig godt og elegant ud.

Tilsvarende er vævede kurvlignende plantager foret med plast af samme årsager. Faktisk ville det være ret nemt at omdanne dine egne containere til moderne plantere ved at tage inspiration fra de modeller, der er tilgængelige på markedet.

Mange moderne planter fokuserer mange naturlige farver, teksturer og materialer og har økologiske former og designs. Jordfarver er særligt almindelige. De bringer et stykke natur ind og supplerer alle grønne nuancer på en meget smuk måde.

Nogle moderne plantagere har iøjnefaldende og interessante former og mønstre, der giver dem mulighed for at fordoble som skulpturer og dekorationer til rummet de kommer ind i. Disse ser for eksempel ud til at efterligne en stak zen småsten og dette abstrakte udseende understreges af den skinnende hvide finish og det mørke interiør.

Disse smukke jordfarver er de eneste smukke farve muligheder for en planter, især en moderne. Lyse og muntre nuancer som orange, pink, turkis eller lilla ser vidunderlige i kombination med planternes grønne.

Selvom det sædvanligvis bruges en stor planter til en stor plante, er det undertiden interessant at fokusere på kontraster og sætte små planter eller succulenter i store planter i forhold til deres størrelse. Vægten ville være på planterne så vælg et design, som du elsker.

De klassiske terrakotta-potter er ikke længere en stilfuld løsning i moderne rum, medmindre du finder en måde at give dem en quirky makeover. En masse moderne planter udforsker nye muligheder i form af materiale og tekstur.

Som følge heraf kan du finde plantagere lavet af stof, som måske synes usædvanligt i starten, men vent indtil du ser nogle af mulighederne. Der er noget organisk og virkelig charmerende om disse.

Du bør altid eksperimentere og tænke uden for boksen, når du udsmykker. Det betyder at kigge efter interessante alternativer til de sædvanlige materialer, farver, former og størrelser.

MoreINSPIRATION
  • Moderne håndlavede Palma planter
  • Moderne udendørs planter med friske design
  • 10 forskellige typer plantemaskiner

Forestil dig denne type planter i et af hjørnerne på dit soveværelse eller tilfældigt vises ved indgangen. Det kunne være interessant at vælge et lille træ, der kan vokse indendørs.

Du kan sammensætte en flok af disse plantemaskiner for at skabe en dejlig indendørs have. Selvfølgelig kan du også bruge disse udendørs på et dæk eller en terrasse. En af de store ting i moderne planter og moderne design er generel er alsidigheden.

Disse hævede planter kasser minder os om konsol tabeller. Med det i tankerne ville de se dejlige ud på en gang, eller de kunne hilse på gæsterne ved indgangen. Designet ville passe til små planter.

Større planter kan imidlertid også se interessante, når de vises sådan. Kig efter fulde planter, der kan påvirke indretningen på en dramatisk måde.

Selvfølgelig er designet mere alsidigt end det, og du kunne faktisk bruge dette som et konsolbord. En lille plantekande kunne passe ind i sammen med et par andre ting som en vase eller en skulptur.

Brug mindre individuelle planter i sæt på tre eller flere og læg dem i forskellige højder, så hver plante kan beundres. Grupper dem op for at skabe lille frisk oase i huset.

Lange og smalle plantager giver dig mulighed for at styre forskellige succulenter og planter og skabe interessante kombinationer. De kan vises langs væggene, i gangene eller ved indgangen.

Dette sæt af tre rektangulære planter har en smuk trio af farver, der er beregnet til at supplere planterne uden overvældende eller stjæle fokus. De højere har også bundhylder, som kan bruges til opbevaring.

Overvej noget med lidt industriel eller rustik charme til udendørsområderne. Vi finder disse plantager perfekte til haven. De poper virkelig og de ser interessant og spændende ud.

Du behøver ikke nødvendigvis at erstatte hele din samling planter, hvis du ikke længere kan lide deres udseende eller stil. Et enklere alternativ ville være at give dem en makeover eller at dække dem på en eller anden måde.Du kan f.eks. Lægge dem i kurve eller i papirposer.

Hængende plantager foretrækkes i små rum. De optager ikke nogen gulvplads, og de kan vises foran vinduer eller stort set andre steder. De er ikke afhængige af møbler, og de er også perfekte til porches, dæk og pergolaer.

Må ikke disse plantere se hyggelige ud? De har uldfilt "jakker" i lyse farver, og det er en vidunderlig måde at nemt tilpasse hver planter til, hvis du vil ændre sit udseende eller tilpasse det til en eksisterende indretning.

Dette er et eksempel på, hvordan en planter kan interagere med et møbel, i dette tilfælde en hylde. Der er også mange andre muligheder. Vi har set planterne bygget ind i sofabord eller bænke, der så rigtig godt ud.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar