Moderne Design og Træer Definer Romersk Lejlighed Bruges til Studio, Boareal

Ved at gå ud over den klassiske definition af en arkitektonisk designstudio, tilbyder et unikt hybridrum i centrum af Rom et dobbelt formål med et moderne design: Et samarbejdsområde og en 130 kvadratmeter lejlighed. BrainFactory kan være blevet opfattet som et workshop af ideer og kreativitet, men designerne har gjort det så meget mere. Håndværk af høj kvalitet, upåklageligt designet indretning fra store mærker og et åbent, funktionelt flowmønster gør dette til det ultimative hjem og arbejdsområde rullet ind i et fantastisk lysfyldt rum.

Lige fra selve indgangen bliver det unikke design af rummet tydeligt, da indgangen er foret med birketræer, der er strækket med længder af mini-lys, der flyder blandt grenene. Træerne løber langs en mur af frostet glas, der løber fra gulv til loft, skjuler køkkenet, samtidig med at lyset filtrerer gennem i begge retninger.

Lige ud over den træforsynede indrejse er konferencen, der også kan tjene som spisestue. Rummet er alsidigt nok til at tjene begge formål, forankret af et spektakulært live edge bord. Afdelingsvæggen rummer et fjernsyn, der er tilgængeligt fra begge sider.

Dette multifunktionsrum, der er godt til møde med kunder eller for underholdning i off-timer, har en række specielle møbler, der føjer til det stilfulde design. For det første er bordet omgivet af det ikoniske Eames DAW plast lænestol, som er en opdateret version af designerens legendariske Glasfiberstol. Det var den allerførste industrielt producerede plastestol og blev designet Eameses i samarbejde med Zenith Plastics til en lavprismøbeldesigns konkurrence. Basen har fire træben i en vidunderlig mid-century-moderne stil.

De indbyggede vinduer i slutningen af ​​rummet er NovaLine aluminium vinduer fra Finstral som har PVC-profilernes isolerende egenskaber i vinduets kerne kombineret med den lave vedligeholdelseskonference af høj kvalitet aluminium. Disse vinduer er ikke kun attraktive, men reducerer energiforbruget takket være den overlegne isolation.

Over bordet hængende slående Sisma vedhæng lyser af Karman fra Overview Collection. Designet af Matteo Ugolini, er de inspireret af den ribbetribber, der anvendes i konstruktion, der ligger til grund for hver bygning og tilføjer styrke. Silhuetten er dybest set en skitse af stænger, der minder om ribbet rebar. Den seje ting er, at de elektriske kabler kan drejes rundt om strukturen, hvilket gør det muligt at tilføje et hvilket som helst antal lyskilder.

Også i den fjerne ende af rummet er, hvad mange anser for et nødvendigt onde: En radiator. I dette tilfælde er radiatoren imidlertid en attraktiv, dekorativ model kaldet Sirocco, fra Mistral. Radiatorens mørke, lavprofilerede silhuet matcher vinduet fra det samme firma, hvilket skaber en diskret indretning. I den fjerne ende af rummet er poppelpaneler halveret af skiver af LED-lamper, som hjælper med at trække fokuset til rummets ydre omkreds og fremhæve åbningen af ​​rummet. En centralsten totem tjener som skillevæg, der adskiller stuen fra arbejds- / spisepladsen. De smalle metalhylder på væggen er tynde og baggrundsbelyste, tilføjer omgivende belysning og en måde at fremhæve de viste varer på. Rummet har også usynlige døre og brugerdefineret træbearbejdning, der udstråler kvalitet og forbedrer. design.

Opholdsstuen har mange flotte funktioner, herunder de små indsatshylder på sidevæggen. Den centrale del er udstyret med et andet fjernsyn fra denne side sammen med et indbygget skab til skjule elektroniske komponenter og andre fornødenheder. Sporbelysning løber langs loftet, men en Sisma gulvlampe, som matcher pendlerne over konferencetabellen, giver også direkte belysning. I midten af ​​rummet to slouchy Soft poufs fra TWILS kan tjene som ottomaner eller ekstra, bevægelige siddepladser.

Det Tobias sofa er en to-personers fra Estel-koncernen. Det er en del af et modulært system med dybe, bløde sæder, der er bygget med bøg og poppel træ og rammer. Betrukket i stof her, kan det også gøres i læder og er fyldt med polyurethanskum og topkvalitets fjer. Det er bredt, neutralt og behageligt - godt til et afslappet møde eller en lørdag eftermiddag snooze.

Med begge områder visuelt og fysisk tilgængeligt for hinanden udvider det mulighederne for at samarbejde, underholde og bare leve.

Det smukke køkken er et særskilt rum, der ligger ud fra hovedområdet ved skabets væg samt den frostede glasskille ved indgangen. Udseendet er moderne og føles meget slankt takket være kabinettet, som er uden hardware. Moderne apparater har alle en minimal profil og er situation for maksimal funktionalitet. Poppelloftet og sidevæggen, som er synlig gennem glasset, er det organiske element i køkkenpladsen. De samme lange LED-lamper lever gennem loftet og tilføjer drama og belysning. Stella køkkenhætte, der er indlagt i loftet, er fra Falmec, har indbygget lys og arbejder med fjernbetjening.

MoreINSPIRATION
  • En ultra moderne Moskva lejlighed med en glasvæg mellem soveværelse og stue
  • Bor stort i en lille studiolejlighed - inspirerende indretningsdesign ideer
  • Sunny Tiny Stueetage Lejlighed Med Kompletterende Udendørs Boareal

Fra de store glasdøre i slutningen strømmer det elegante design gennem til det primære opholdsstue. LED-lampene i loftet ser ud til at lede strømmen fra den ene ende af køkkenet til resten af ​​rummet.

Køkkenet har også en bar langs tælleren til at sidde og spise, som er foret med prisvindende afføring designet af Philippe Starck og Eugeni Quitllet. Produceret af Kartell, er Masters Stool en global bedst sælger takket være dens komfort og design. Polypropylenstole design er faktisk en repræsentation af tre ikoniske stolesilhouetter, der er vævet sammen. Selv om den er tilgængelig på en bred vifte af levende farver, bruges den hvide i dette sort / hvid-design.

Hvert hjem har brug for et vaskerum og dette er særligt rart takket være alle vinduerne i dette hjørne alkove. I stedet for at blive sekvestreret væk i et indvendigt vinduesløst rum er dette vaskerum en drøm for foldning og vask. Det er muligt at nyde udsigten, mens man tager sig af en nødvendig opgave.

Uventet har soveværelset et badekar ved vinduet - og hvorfor ikke når udsigten ser ud over Rom! Pladseret i et vinduesalve, der flankeres af to plantedækkede vægge, er karrets placering en moderne genfortolkning af et gammelt koncept for udnyttelse af rummet. Det gør os også af poppelgulve og et loft for at øge den naturlige følelse af rummet. Et lignende vægsted ved hovedet af sengen.

Og mens karret kan være brændpunktet, er sengen stadig det indlysende midtpunkt i rummet. Caresse-sengen fra Estel-gruppen har et afslappet polstret hovedgærde og base, som inkluderer skjult opbevaring, der har nem adgang. Ved siden af ​​sengen hjælper to flydende natbord med at opretholde det klare udseende. På loftet belyser den karakteristiske Notredame-armatur rummet med dets udskårne marmor design. Karman lysarmaturen blev designet af Dario De Meo og Luca De Bona og er også tilgængelig som et svingende loft og væglampe.

Badekarindstillingen indeholder også den minimalistiske Zirma stående badekar mixer fra Signorini. Den diskret stil passer godt i rummet og forringer ikke karet eller den afslappede indstilling.

Det ryddelige arbejds- og boligareal spænder stadig masser af opbevaring i et overdimensioneret walk-in closet, der udnytter hver tommer, gulv til loft. Centrale sporbelysning giver belysning og et godt designet layout har plads til tøj, tilbehør og meget mere. I den ene ende lukker en fast dør pladsen, mens i den anden ende en frostet glasdør tillader en hel del naturligt lys.

Badeværelset følger samme design æstetik og bruger I Classici di Rex Fuldkroppens porcelæn stentøj væg og gulvfliser bruges andetsteds i rummet. Fliserne har en fejrende kreativ energi, der tilføjer karakter til omgivelserne og har et organisk design, der tyder på luksus. Det er alsidigt og neutralt, der fungerer godt for både private og offentlige dele af rummet.

Den flydende forfængelighed er moderne og holder gulvet fri for forhindringer, hvilket gør det smalle rum føles mere rummeligt. Den brede, integrerede vask er parret med Signorinis Zirma vægmonterede håndvaskekran. Flytning af kranen fra vasken til væggen efterlader mere plads på forfængelighed til fornødenheder og giver et renere design. Brusebadet er støttet med frostet glas, hvilket gør træernes form i indgangen muligvis også bedre badeværelset.

En enkelt banan træ plante i en smal stribe af torv tilføjer et strejf af den tropiske til det monokrome badeværelse. En håndklædestativ, der løber vinkelret på væggen ved siden af ​​vasken, giver masser af plads til at hænge håndklæder uden at røre rummet op.

Luksuriøse materialer som naturlige poppel og calacatta stentøj i hele lejligheden, tegnet af grønne grene, skaber et rum, der passer godt til de to funktioner, det tjener.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar