Modulære Møbler - Altid Det Bedre Valg Og Perfekt Til Små Spaces

Der er ikke mange grunde til, at nogen ville vælge almindelige møbler over modulære, da sidstnævnte kommer med mange fordele. Først og fremmest kombinerer det flere funktioner i et enkelt design. For det andet kan modulære møbler spare dig for masser af plads uden at gå på kompromis med komfort og funktion. Det er også meget sjovt at opdage alle sine skjulte hemmeligheder.

Peg.

Peg er et møbelsystem designet af John Arndt og Wonhee Jeong fra Studio Gorm. Samlingen omfatter træborde og bænke, der nemt kan demonteres og hænger på væggen, når det ikke er nødvendigt. Benene og toppe er også udskiftelige og kan bruges til at skabe mange møbler og tilbehør.

Krydsfiner bogreol.

Denne modulære krydsfinér bogreol er designet af Branka Blasius og består af en række moduler og akrylglas. Modulerne er af tre typer: den ene med akrylglasplader, den anden med en skuffe og den tredje type, der kan være enten lukket eller åben. De kan bruges uafhængigt som afføring, sideborde eller sengeborde.

Modos.

Modos er også et modulært møbelsystem, og ti er designet af Andrew Personette og Mayy Tyson. Det introducerer et meget interessant koncept ved at give dig mulighed for at tilpasse det uden brug af værktøj. Montering af møbler har aldrig været nemmere. Systemet anvender klare anodiserede aluminiumsforbindelser, der blot klemmer stykkerne sammen.

ZIG.

MoreINSPIRATION
  • Andy Martin's Modulære modulære reoler
  • Den modulære Dot møbel samling af Terence Woodgate
  • Modular Party Furniture Series

Designet af Cecilia Dupire i samarbejde med Costa Picadas, er ZIG en modulær linje, der omfatter blokpuder og en række træ-, glas- og plexiglas-stykker, der kan bruges til at lave borde og hylder. Alle de kombinerede komponenter kan resultere i sofaer, stole, senge og alt andet du måtte have brug for.

BYGGET Modulær Hylde.

Mød BUILD, et modulært hylde system, der giver dig mulighed for at designe dine egne møbler. Et enkelt modulelement er kernen i samlingen, og stykkerne kan bruges på mange forskellige måder og bruges til at skabe mange konfigurationer. Brug dem til at lave skillevægge til dine egne vægmonterede opbevarings- og displaysystemer eller fritstående møbler.

Sanjin Halilović.

Denne modulære møbelserie er perfekt til moderne og minimalistiske interiørdesigner og tilbyder funktion og stil på en meget enkel og kunstnerisk måde. Systemet er lavet af sammenføjede træpaneler, forstærket med lim og færdig med akrylmattemaling. Det er også godt, at det ligner en abstrakt skulptur, så du også kan bruge den som et dekorativt stykke.

Tipi modulære reolsystem.

Kaldet Tipi, dette modulære reolsystem har et sjovt og legende design. Det blev oprettet af Assaf Israel til Joynout Studio, og det indeholder en kegleformet struktur, hvor hylderne er fikseret. Du kan nemt dekonstruere stykket og pakke det kompakt.

Stålstol.

Stålstole blev skabt af Gautier Pelegrin og Vincent Taiani og har et modulært design. Flere af disse moduler kan stables og grupperes i forskellige kombinationer. Der kræves ingen skruer eller lim til montering. Kom med dine egne designs, og du kan bygge sæder, hylder, borde og mange andre nyttige møbler.

Brickbox.

Brickbox er et modulopbygget reolsystem, der består af en række enkle moduler, der kan stables som mursten for at skabe opbevaring til dit hjemmekontor, stue, soveværelse og stort set ethvert andet rum, der har brug for det. Du har ikke brug for nogen vejledning, når alt er så enkelt og indlysende.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar