Nye Multi-Family Home Repurposing kollektive familieoplevelser

At opdrage en familie i et hjem i 25 år fremkalder følelsen af ​​tilhørsforhold og en afslappet sindstilstand. Derfor var det svært for ejerne af dette nye flerfamiliehus at rive deres bungalow ned, hvor årene er blevet omsat til minder. Udskiftning af det oprindelige hus med to parcelhuse betød at udvikle sig til denne nye livsfase, hvor familiens ældste søn bor lige ved siden af, og den yngste søn optager en lejlighed i huset.

Fotograferet af Derek Swalwell, dette imponerende designet 974 kvadratmeter hjem i Singapore blev forestillet af A D Lab (du kan huske deres fantastiske, innovative Andrew Road House). Elementer i det gamle hus blev klogt introduceret i det nye boligprojekt "for at lette overførslen af ​​erfaring og kollektiv hukommelse fra den gamle til de nye huse." Derfor blev den dobbelte hældningsform og de lyse åbne rum genoptaget for at passe til ny familie livsstil.

Kendt som "2 Holland Grove", det nye hjem viser en central gårdsplads og vand funktion, der skaber følelsen af ​​at leve i haven. Arkitekter forklarer, hvordan gulvplanen blev en spejling af det gamle huss følelsesmæssige vedhæftning ved hjælp af det hældte tag: "Med det nye design bevarede arkitekterne begrebet den originale tagform med en tonehøjde foran og en stigning langs siden af ​​udviklingen. Disse pladser blev derefter relateret til indgangen til forældrenes hus på forsiden af ​​venstre side af partiet, og sidehøjde definerede sønns hus langs ejendoms højre side.

Den forreste plads i forældrenes hus rummer en to og en halv etagers stue. Dette høje beboelsesrum forankrer huset og tjener som central kerne, som visuelt forbinder alle niveauer i huset. Den yngste søns soveværelse og suite er placeret på forældrenes hus. For at bevare en følelse af privatlivets fred er denne zone noget adskilt fra resten af ​​huset, men indgangsområdet af suiten er vertikalt forbundet med resten af ​​huset gennem en altan med udsigt over den lyse og luftige stue nedenunder. ”

Med dette kreative eksempel i tankerne, ville du genoverveje at leve med dine forældre?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar