Besat med hængende hyller - Simple DIY Idéer, du vil elske

Små accenthylder er ikke ligefrem en livreddende kilde til lagerplads, selvom de tilbyder nogle. De er mest fremtrædende som dekorative elementer til rummet. Hængende hylder giver os mulighed for bedre at organisere vores rum og for at fremstille alle slags ting. De kan bruges på en række interessante måder, enten som accent stykker til gangene, indgangssteder og andre overgangsrum eller som designelementer, der supplerer rum som f.eks. Badeværelse, køkken eller hjemmekontor.

Du kan nemt lave dine egne hængende hylder ved hjælp af enkle materialer, der findes hos enhver lokal forsyningsvirksomhed. For eksempel at lave disse smarte hylder behøver du kun træplader, reb, metalringe og en boremaskine. Hver hylde har brug for et bord og en ring. Bor fire huller i hver af hjørnerne af træpladen, og kør ledningen gennem dem, så du kan hænge hylden ved hjælp af en metalring. Du kan finde ud af mere om Whydontyoumakeme.

Det er muligt at hænge to eller endda tre hylder ved hjælp af det samme stykke reb. Lad os sige, at du vil have dine hylder til at ligne dem på ducklingsinarow. Du skal bruge en limpistol, tre hylder eller træplader, en boremaskine, nogle ledninger, spraymaling og lidt tape. For at præpa hylderne sprayer man dem, og hvis du vil, skal du også dekorere dem med papir. Derefter skæres en snor og indsætter den gennem hullerne du borede i brædderne. Sørg for at binde knuder under hver hylde for at sikre, at de er på niveau. Du kan også bruge lim til at fastgøre ledningen til hylderne.

Når du opbygger dine egne hængende hylder, kan du vælge at bruge enhver form for træ, du ønsker, og også at eksperimentere med mange andre materialer og endda stilarter. Hvis du vil have noget enkelt og lidt rustikt, så tjek dette design vi fandt på ehow. Her finder du den fulde liste over forsyninger samt de nødvendige instruktioner. Du skal primært bruge nogle træplader, et galvaniseret rør, flanger, en boremaskine og noget sisal reb.

Hængende hylder er nyttige i en række sammenhænge. For eksempel kan du tilføje dem på badeværelset, så du kan få ekstra lagerplads til ting som håndklæder, lotion og andre ting. Dette særlige design er meget alsidigt og også meget elegant og stilfuldt. Hylderne kan nemt tages fra hinanden og bruges individuelt, og det synes også ret nemt at tilføje flere, hvis det er nødvendigt.

Enkelhed er ofte den ting, vi værdsætter mest om hylder. Når du tænker på det, er det ikke nødvendigt at overarbejde ting, når du bare kan tage et stykke træ, to læderremme og to skruer og lave en rigtig stilfuld hylde til dit hjem. Vi fandt dette design på Apairandasparediy. Det er en af ​​de enkleste DIY projekter nogensinde.

På Angelamariemade fandt vi en rigtig cool og genial idé: at bruge en hængende hylde som et bord. Som det viser sig, er dette en vidunderlig ide for overdækkede udendørs rum som porches eller pergolaer, fordi du kan hænge hylderne fra bjælkerne og bruge den som et sidebord til din gyngestol eller chaiselong. Hvad er virkelig cool er, at den hængende hylde også kunne fordoble som en swing. Det er en sjov og genial idé.

MoreINSPIRATION
  • Fleksible måder at dekorere med hængende hyller
  • DIY hængende rebhylde
  • 5 Simple DIY Hylde Og Planter Combos Til Badeværelset

Vi finder hængende hylder til at være perfekte til visning af små dekorationer eller personlige samlinger samt til billeder og andre ting. Hvis du beslutter dig for at tilføje et sådant accent stykke til dit hjem, skal du overveje det design, der findes på Nur-noch. Det er lavet ved hjælp af fire tynde og smalle træplader og noget hvidt reb. Der er masser af plads til tilpasning. I stedet for fire hylder kan du vælge at have enten flere eller færre, afhængigt af ledige pladser og de ting, du vil vise.

Individuelle hængende hylder er særligt smarte og stilfulde, fordi de kan tilpasses på mange interessante måder, og også fordi de skiller sig ud mere, idet de hovedsagelig er dekorative. Et godt eksempel kan findes på Brepurposed. Den læderhængende hylde, der er omtalt her, blev lavet med et enkelt stykke træ, et stykke lædersnor, en boremaskine og en smule hvid maling. Det er et design, der passer til små hylder.

Hvis du tilfældigvis har en marmorflise fra et tidligere projekt, kan vi vise dig, hvordan du bruger det til at gøre en smuk hængende hylde. Bortset fra fliserne har du også brug for lædersnor. Det ville også være muligt at bruge en anden type fliser, så vær kreativ. Du kan finde alle detaljer om projektet på Abubblylife.

Træ er det mest almindelige materiale når det gælder møbler og alt relateret, men der er også mange andre muligheder. Denne stilfulde hylde på Themerrythrought er for eksempel lavet af beton. For at gøre noget lignende har du brug for en skimmel, som kunne være en rund beholder, nogle nylon reb, madlavning spray, en dowel, en bor og maling.

Rummet over toilettet er ideelt til hængning af nogle hylder, hvis du vil tilføje noget opbevaring til badeværelset eller blot at fylde det rum på en eller anden måde. Hylderne kunne holde små plantager, håndklæder, badeprodukter og forskellige andre ting.

Selvom træ er sådan et fælles materiale, der ikke gør det kedeligt eller uinteressant. Faktisk er live-edge træ udsøgt og altid iøjnefaldende. Brug den til at lave elegante hængende hylder, hvor du kan vise dekorationer eller gemme ting. Vi fandt denne hylde på Etsy.Den er lavet af solid lærk og færdig med fire lag med mørk eg voks.

På Etsy kan du også finde disse smarte lille hylder lavet af savnet fyr- og hampkabel. Træet har en olivenoliefinish og hver hylde er håndlavet. En række farver er tilgængelige, og der er endda mulighed for at vælge et tofarvet design. Hyljen er 24 "bred og 5,5" dyb. Du kan vise det som et selvstændigt accent-stykke, eller du kan parre det med andre tilsvarende hylder for øget opbevaring.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar