Office Space i Amsterdam konverteret til Industrial-Style Family Home

DesignstudioTANKforvandlet et konventionelt kontorlokal i Amsterdam, Holland, til et komplet familiehus. Redning af de fleste af de materialer, der findes på stedet, skabte designerne kreativt dem i livingsrummet i hele lejligheden.

For at skabe denne industrielle stil familie hjem, var det første skridt at afdække bygningens oprindelige vægge - udsætte de rå mursten og træ-indrammede døråbninger. Det nye designprogram fokuserer på de forskellige teksturer, der fremvises i det primære opholdsstue med en træmurevæg (lavet af 150 år gamle tyske fyrbrædder opdaget på stedet) sidestillet med hvidgips og udsat mursten.

Stue, køkken og spiseplads er organiseret i en åben grundplan og forbinder til den lange smalle hall foret med bogreoler. I slutningen af ​​korridoren finder du soveværelset komplet med et minimalistisk badeværelse. Børnenes værelser har lyse farver og fortsætter leget med teksturer, der findes i det unikke træopbevaringsskab. [Fotografi af Teo Krijgsman]

Hvad synes du om denne kontorpladsomregning?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar