Gamle familiehjem erstattet af en ny og stilfuld en i Vancouver

Her på et sted på Chilliwack Street i New Westminster, en forstad til Vancouver, Canada, engang tidligere var et familiehus med en rig historie. Det var oprindeligt bygget i 1950'erne, og det var ganske charmerende. Men tiden kom, da huset blev for lille til sine ejere. Så besluttede de at forøge huset. Da ejendommen havde en bestemt størrelse, var løsningen de valgte at bygge et andet niveau.

Denne plan måtte imidlertid opgives, fordi betingelserne ikke tillod, at en ny etage blev føjet til strukturen. Som følge heraf måtte der findes en ny løsning. Den endelige beslutning var at nedrive huset og erstatte det med en ny. Hele historien var gået tabt, men det faktum, at det nye hus er bygget, hvor den gamle plejede at være, gør det muligt at bevare hukommelsen. Klienterne valgte Randy Bens Architect for dette projekt.

MoreINSPIRATION
  • Stilfuldt Barcelona familiehus
  • Moderne familiehus i Singapore ved AR43 Arkitektur
  • Forladt bondgård ombygget til et moderne familiehus

Holdet kom med et design, der er moderne og frisk, men det bevarer også elementer fra den gamle struktur. Huset har et meget interessant og usædvanligt design. Den øverste etage cantilevers i to retninger. Det øverste niveau indeholder soveværelse og eget badeværelse, et kontor og en smuk terrasse. Husets geometri er meget slående for at blødgøre denne effekt, arkitekterne valgte materialer, der ville tilføje varme og tekstur til facaden. De valgte at bruge cedar sidespor og bluestone til kontrast.

Internt er huset meget åbent og rummeligt. Det har tre forskellige lofthøjder og store vinduer, der giver store mængder naturligt lys. Materialerne og farverne til indretningen er også enkle. Væggene er i hele, kabinettet er lavet af egetræ og bluestone gulve skaber et sammenhængende udseende.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar