Oyster moderne senge fra Nest Italia

Uanset om vi er vågen eller sover, er det en kendsgerning, at vi bruger en stor del af vores tid på sengen. Selvom senge giver komfort under søvn, er det også opdaget, at de kan påvirke kvaliteten af ​​en persons søvn, som kunne bane vejen for at sove problemer. Den nye samling fra Nest Italia af moderne senge kaldet Oyster, kan prale af en rektangulær eller halvmåne- formet hovedgavl med knappe detaljer, der går ned til bunden af ​​sengen for et samlet polstret udseende. Der er også 60 perle knapper, som er aftagelige, så de er nemme at rengøre.

MoreINSPIRATION
  • Senge samling fra Cattelan Italia
  • Moderne læder runde senge af Prealpi
  • Kaleido kollektion Round Beds af Euroform

Jeg er ikke sikker på, hvorfor denne samling kaldes østers, især i tilfælde af de rektangulære senge. Det er ikke som, at nogen nogensinde har set en rektangulær østers. Farven er passende og formen af ​​de første to, så fra dette synspunkt er der en lighed.

Jeg er enig i, at disse senge er meget behagelige. Du kan føle, hvor godt de er, bare ved at se på billederne. En seng som denne ville være mere passende til et moderne soveværelse, men ikke en farverig og lys en. Igen er jeg ikke sikker på, hvad prisen på en seng som denne er, men det er nok imponerende. Ikke desto mindre er sengen det vigtigste møbeldel fra soveværelset, derfor kaldes det et soveværelse. Så det er en god investering o købe en meget behagelig seng, der også ser godt ud.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar