Packman-lignende stol

Jeg er sikker på, at alle jer har haft din chance for at spille Packman, det skøre computerspil, hvor en lille gul fyr, hvis navn Packman forsøger at spise nogle andre gule prikker i en labyrint. En eller anden måde husker jeg, at jeg tilbragte timer på slutningen af ​​at spille dette dumme computerspil, og en af ​​disse dage forsøgte jeg at finde nogle flotte stole på internettet, da jeg pludselig så et velkendt ansigt: min gamle ven - Packman. Nå, gutterne fra Qayot design (Italien), dem der designet og producerede denne usædvanlige flotte stol, kalder det Puofman, men ligheden er åbenbar. Jeg antager, at de lige har forsøgt at undgå nogle ophavsretsproblemer.

Basen af ​​denne dejlige sjove stol er lavet af træ ,, men dækket er lavet af et beskyttende stof, der er baseret på polyestere. Det er blødt og behageligt at mærke, og det er også pletbestandigt. Den elastiske dækning fås i mere end en farve: rød i kombination med hvid, beige og hvid, brun og beige mv. Du kan vælge den model, du bedst kan lide, og du kan også fjerne dækslet og få det udskiftet med en anden hvis du kan lide det.

MoreINSPIRATION
  • Sjov gul gyngestol
  • Klassisk polstret stol med en delikat silhuet
  • Read 'n' Rock gyngestolen

Stolen er lavet af to komponenter, der kommer sammen i en umiskendelig form: den runde Poufman og den lille firkant "dot", der skulle spises (vel i spillet var det også rundt, men de ønskede noget originalt ...). Så hvis du er lidt nostalgisk efter dit ungdoms computerspil, køb denne stol.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar