Perfekt balancering Moderne Levende Behov: Empire Display Home

Imperiet viser sig hjemme blev især forestillet af holdet på Beboelsesholdninger for at opnå en god balance mellem lys, volumen og indendørs-udendørs rumoptimering. Beliggende i nærheden af ​​Perth i det vestlige Australien, blev den moderne villa bygget på et smalt sted og løftet det øverste niveau så højt som muligt for at hæve det over gadenes støj og bade det i sollys hele året. Rå naturlige materialer blev brugt til opførelsen, som for eksempel pacific teakbeklædning, betonbriseblokke, tømmerparketgulve og indvendig murstensmure.

Projektets kort anmodede om en bolig, der ville omfavne æstetikken og hensigten med midten af ​​århundredes design. Layoutet var forestillet at imødekomme flere generationsfamilier: "Et separat opholdsrum og alfresco-område var beliggende i stueetagen for at forholde sig til skødet og to etagers lys godt. To mindre soveværelser deler et centralt badeværelse med et ekstra pulver rum og separat vaskeri med rynke. Læsesalen og entre med flydende sten trapper blik ud til skødet pool og gårdhave ud over ". Er din egen design smag relateret til den rene enkelhed af denne australske krybbe?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar