Bærbar picnic bord

Picnics er altid sjovt. Vi kommer til at gå ud med venner, og vi kommer til at tilbringe tid midt i naturen, spille spil og starte en ild, vent på at fødevaren er klar, mens du kaster af med den lækre duft ... Der er næsten intet at ikke lide om en picnic, undtagen måske manglen på komfort.

Hvis der er noget, jeg ville ændre om, er det måden alle har på at spise, siddende på jorden, overfyldt med al mad i midten og ikke plads til at sidde komfortabelt. Her er et element, der har evnen til at ændre alt det. Dette er den bærbare picnic bord og det er et meget praktisk og funktionelt element, der vil ændre din picnic oplevelse helt.

MoreINSPIRATION
  • Sådan dekorere gården med en picnic tabel
  • Picnic Tabelplaner til et perfekt weekendprojekt
  • Somerset Runde Picnic Bænk

Det imponerende er, at den lille kuffert, du ser der, har et bord og fire stole inde. Bordet måler 22,25x 26x 53,75 inches, når det udfoldes. Jeg har stadig problemer med at forstå, hvordan var alle de ting, der passer ind i den kuffert, men jeg tror det er bedre at holde op med at undre sig og begynde at nyde. Nu kan du medbringe en miniature spisestue med dig, og det tager ikke engang meget plads. Kast kufferten i din bil, tag lidt mad, og du er på vej til funland. Jeg ved, at det virker lidt overdrevet, når man ser de gamle mennesker har picnic og tager hele huset med dem. Men det er ikke tilfældet, fordi alt du tager med dig, er en kuffert, og det er ikke engang stor. Tilgængelig for 109,95 $.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar