Praktisk DIY Køkken Makeover

Når din køkken virker for gammel eller for kedelig for dig, når du har lyst til at kunne gøre noget ved det, men ikke rigtig vil bruge mange penge eller tid, er det måske på tide at starte et DIY-projekt. Her er et eksempel på en køkken makeover lavet med et lille budget og ikke engang en masse indsats.

Dette køkken plejede at se gammelt og kedeligt ud. Det var stadig funktionelt, men det havde brug for en makeover. Køkkenet blev ombygget med kun nogle få varige og praktiske løsninger. For at omdanne køkkenet og bringe det til nutidens tilstand som i det efterfølgende billede, kan du se her, der skulle følges adskillige trin og trin. For det første havde køkkenet brug for et nyt farvepalet. De gule og brune toner det plejede at have var ikke rigtig hvad ejerne ønskede. De havde brug for noget frisk og mere moderne, så hvid var en god mulighed.

MoreINSPIRATION
  • Hvidt køkken makeover
  • Turkis køkken makeover
  • Ren og luftig køkken makeover

Den nye farvepalet, hvis den er frisk og rolig, og det nye køkken er simpelt, men elegant og elegant. Det er et nyt køkken, der fik en kreativ makeover med et lille budget og varige ændringer. Bemærk hvordan møblerne blev ændret også. Du behøver ikke nødvendigvis at købe nye møbler. Du kan bruge de gamle stykker og omdanne dem. Der blev også tilføjet en ny køkkenø. Det er fantastisk, hvad du kan gøre med en lille fantasi og lidt fritid. {Found on anurbancottage}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar