Luksus lejlighed med fremragende udsigt over floden og byen

Selvfølgelig er det dejligt at få et hus et sted afsides med panoramaudsigt over skoven, havet eller den smukke natur omkring det, men det kan lige lige så dejligt at have en lejlighed med en fantastisk udsigt over hele byen. Denne Riparian Plaza lejlighed er det perfekte eksempel.

Interiøret er elegant og elegant med et meget stilfuldt og moderne interiør og har et design, som alle vil elske. Bare kig på den smukke spisestue med en stor glasmur og en fantastisk udsigt over floden og byen. Bemærk, hvor enkelt men imponerende indretningen er. Den glatte krumning af loftet og den glatte søjle supplerer skarpe linjer og geometriske figurer på bordet og stole.

MoreINSPIRATION
  • Sofistikeret lejlighed med art deco-stil og spektakulær udsigt
  • Luksus LA Ejendom med fantastisk udsigt
  • Udsøgte Hollywood Mansion Captures Den maleriske udsigt over byen

Resten af ​​lejligheden er lige så smuk. Der er et rummeligt opholdsstue med humørbelysning og stilfulde accent detaljer som de to røde lænestole, der er farven på rummet, der skal se helt fantastisk ud. Køkkenet er også fantastisk, og det har også en glasvæg med smuk udsigt. Dette er blot en af ​​mange lignende luksuslejligheder i dette område.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar