Lav din egen reb Coasters

Sommeren er næsten her og for mig betyder det meget underholdende hjemme. Jeg lavede min egen nautiske tema reb kystfartøjer at sætte mine drikkevarer på denne sommer. Dette nemme DIY projekt ville være perfekt til sommerfester!

Forsyninger brugt til at lave reb-coasters:

  • Hvidt reb
  • Håndværk Mat
  • Hot Lim Gun
  • Stencils (jeg brugte nautiske designs)
  • Fabric Paint (jeg brugte Plaids Brilliant Blue stof maling)

Trin 1: Spænd enden af ​​stykket af reb i en stram sløjfe. Klem nogle varme lim på din håndværkmatte, og tryk det spolede reb ende ind i limen.

Trin to: Klem en linje af varm lim rundt om det snoede reb. Vrid og tryk mere reb i den varme lim.

Trin tre: Gentag den ovenfor beskrevne fremgangsmåde ved at klemme varm lim på håndtaget, og tryk derefter på rebet i den varme lim. Fortsæt, indtil coasteren er nået den ønskede størrelse.

MoreINSPIRATION
  • DIY: Last Minute Halloween Coasters
  • 10 brugerdefinerede design, der vil gøre dig glad i underkategorier
  • DIY Painted Striped Coasters

Trin fire: Når coaster er stor nok, skære enden og forsegle den med mere varm lim. Lad limen tørre helt, før løfteren løber fra håndværktøjet.

Dit reb har nu en plastik, ingen slip gummi ryg og en stof top!

Trin fem: Placer den ønskede stencil på rebbanen. Jeg går med et nautisk tema for mine coasters.

Trin seks: Brug stof maling og en skum pouncer til at skabe dit design. Tryk skumpulveret i stoffet maling, og fjern derefter overskydende på et papirhåndklæde. Svamp malingen over stencilen.

Hvis det ønskes, brug en stiv maling børste til at udfylde hullerne i reb spoler.

Lad malingen tørre helt inden brug. Du kan forsegle hele coasteren hvis du ønsker det, men jeg vil forlade min, som det er, så de vil absorbere fugt fra kolde briller. Disse DIY coasters ville være en sjov måde at oprette brugerdefinerede coasters til enhver fest eller begivenhed! Da de er så nemme at lave, kan du oprette flere på én gang og tilføje et stencil-design, der passer til dit festtema eller din boligindretning! Hav det sjovt at lave og skabe DIY reb coasters!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar