Rustik charme og naturlig skønhed i en gård fra Sonoran ørkenen

Sonoran ørkenen er et barsk miljø, ikke ligefrem meget populært, når det kommer til at vælge et sted for et familiehus eller privat bolig. Men de samme elementer, der gør dette sted virker skræmmende for nogle mennesker, der gør det til at virke endnu mere attraktivt for andre. Landskabet og de naturlige omgivelser er ikke noget, du ser hver dag, når du ser ud af vinduet i dit hus eller lejlighed. Det er absolut noget unikt.

Det er denne region, som ejerne af denne smukke gård har valgt til deres hjem. Huset er designet af OZ Architects til en ung aktiv familie i Scottsdale, Arizona.

Designet er enkelt, men også meget smart. Det tilskynder til interaktivitet og interaktion mellem familiemedlemmer, samtidig med at hver person får det privatliv, de har brug for. Designerne valgte simpel middelhavsarkitektur til dette projekt. Huset består af flere mængder, der er arrangeret omkring en central gård. De udgør et privat samfund.

MoreINSPIRATION
  • Renoveret Farmhouse introducerer moderne levende men vedligeholder rustikke charme
  • Florence House, der kombinerer rustikke charme og futuristiske elementer
  • Luksus hjem omgivet af naturlig skønhed i Indien

Denne type design understreger også indendørs-udendørsforbindelsen. Den indvendige indretning er enkel og har en meget flot rustik charme. Der er en lethed til indretningen, der gør det til at virke meget behagelig og indbydende. Derudover er der også mange overdækkede udendørs rum, der deler lignende design.

Interiøret er designet af David Michael Miller Associates. De brugte antikke byggematerialer og kombinerede dem med moderne og moderne funktioner. Resultatet er et eklektisk men harmonisk design med en farvepalet, der matcher landskabet smukt og med en atmosfære, som alle vil elske.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar