5 ideer til rustikke elegante accentmure

I verden af ​​design er rustik chic blevet en stadig mere populær mulighed i et hjem. Men hvad er rustik chic? Dybest set er det rum, der tager rustikke elementer som nødtræ og kombinerer dem med det enkle moderne design. Du kan læse mere dybtgående om stilen her. Og rustikke chic accentvægge passer lige ind i stilen.

Siden det er svært at finde balancen mellem rustik og moderne, er der en måde at næsten øjeblikkeligt få et rustikt, elegant udseende. Design et moderne rum og tilføj en rustik chic accentvæg. Hvad gør disse vægge rustikke er, at de er lavet af synligt distressed og tekstureret træ. Se nedenfor for, hvordan du kan bruge rustikke chic accentvægge rundt om i hjemmet.

Rustikke wood accent vægge handler om tekstur og kontrast. Billede: Creative Floors

Genvundet barnwood look i soveværelset

En af de nemmeste måder at bruge en rustik chic accentvæg på er at sætte en i soveværelset. Ved hjælp af nødlidende brædder på den ene væg giver rummet et ligner dig, dels i en malerisk hytte eller lade.

Det faktum, at det bare er en accentvæg, vandt, forstyrrer ikke balancen mellem moderne og rustikke. At have fire vægge med rustikke træ på dem, kan få rummet til at ligne, at du kun sætter den forkerte type møbler i det forkerte hjem. En accentvæg er bare det; det tilføjer et strejf, der gør de rustikke elementer ser forsætlige ud uden at være overbærende.

En accentvæg kan også være fritstående. Billede: Sandberg Schoffel Architects

Divider væg

En anden måde at bruge rustikke chic accent vægge er at gå til en separat væg, der fungerer som divider. I rummet ovenover holder et hvidt og geometrisk loft med hvide vægge opdelingsvæggen fra overvældende plads. Disse elementer omgiver dividervæggen, visuelt adskiller den og tilføjer balance.

Dette hjælper til gengæld andre rustikke elementer i rummet, som gulv, tv-stand og gammeldags brænder. Hvis du forsøger at balancere rustikke og moderne, viser dette rum hvor langt moderne hvide vægge og lofter kan gå i at tilføje en omgivende balance.

Rustikke chic accentvægge don skal være stor. Billede: Generalforsamlingen

Lille accentvæg

Rustikke chic accentvægge kan også være på den mere subtile side. Fotoet ovenfor viser, hvordan de kan bruges på små vægge for at tilføje en rustik atmosfære til et rum uden at være overvældende.

Billedet viser også, at ved brug af en mindre accentvæg parpar godt med rustikke hængende pære lys. Lysene hjælper med at bringe accentvæggen ind i rummet visuelt, snarere end at lade den se tilfældigt ud. En lille strukturering på gangenbordet accentrerer det rustikke udseende yderligere. I mellemtiden bruger resten af ​​rummet det mørke og lyse farveskema med høj kontrast, som normalt ses i mere moderne rum.

Et genvundet pallet design kan danne sin egen accentvæg. Billede: Les Constructions Montagne Art

Genvundet træpalet til rustikke chic accentvægge

Dette design sætter en genvundet palle på selve væggen. Pallen er så stor, at den skaber en defacto accentvæg. Og så fordobles det også som et underholdningscenter. Det er en af ​​de mest kreative rustikke chic accent vægge derude.

Hvad der gør dette arbejde så godt, er, at den rustikke palle sidder mod en moderne, lys væg. Igen viser dette design, hvor lette vægge arbejder for at skabe balance mellem det moderne og rustikke udseende. Teksturerede gulve og lofter tilføjer også den rustikke stemning.

Det er også værd at bemærke, at moderne og lyse møbler går langt i at afbalancere pladsen til den moderne side.

Et spiseplads er et naturligt sted for en accentvæg. Billede: Amek

Spisestue accent væg

Et fælles sted for accentvægge er spisestuen. De skaber en smule kontrast og visuel interesse for dine gæster at nyde. Denne rustikke chic accentvæg er godt placeret ved et spisebord. Den store abstrakte kunst er et interessant valg ved at balancere tingene tilbage mod et moderne udseende sammen med de klare stole og skarpe bord. Moderne ser kærlighedskonstant imellem lys og mørke, så det sort og hvide tæppe var også et godt valg.

Og måske intet eksemplificerer det rustikke chic look bedre end centerpiece. Den rustikke kvist design, der popper ud af den lyse, moderne vase har en stærk balance mellem moderne og rustikke. Små detaljer som dette kan hjælpe med at føje balancen mellem rustik og moderne i ethvert rum.

Hvor vil du bruge rustikke chic accentvægge i dit hjem?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar