Rådgivning fra eksperterne: Sådan handler du efter værftet

Sommeren er her, hvilket betyder, at plænepleje er i fuld gang. Hvis du ved, at du mangler de rigtige værktøjer til at holde trit med din baghave, men ikke er sikker på, hvor du skal vende, er dette indlæg for dig. Græsplejeeksperterne på Outdoor Power Equipment Institute (OPEI) har tilbudt os nogle af deres bedste råd til, hvordan man handler til værftet.

Som præsident og administrerende direktør for OPEI Kris Kiser siger: "Det rigtige udstyr til udendørs udstyr kan hjælpe dig med at få arbejdet hurtigere, og kan hjælpe dig med at bevare din værftet på en sikker måde."

Med det i tankerne, her er hvad de havde at sige:

Den bedste plænepleje starter med en plan. Billede: Chris Snook

Start med en plan

Før du kan købe noget værftet udstyr, har du brug for en handlingsplan. Folk på OPEI anbefaler at begynde med en skitse i stedet for at forsøge at gå ud af din egen hukommelse. Tegn din gård, herunder alle vigtige funktioner som træer, buske og blomsterbed. Sørg for at inkludere nye funktioner, du vil tilføje denne sæson.

Når du har fået din tegning på plads, skal du notere eventuelle regelmæssige vedligeholdelsesopgaver, der skal gøres. Skal buske tæt på forsiden af ​​din ejendom skæres fra vejen? Har du planer om at lægge noget frisk græs? Gør dette for alle de opgaver, du skal færdiggøre i løbet af sommersæsonen, samt dem der tager sigte på at få din græs klar til efterår.

Lav en liste over alt udstyr, du har brug for. Billede: Living Color Gardens

Lav en liste

Når du har din liste over vedligeholdelsesopgaver på plads, er næste trin at gå igennem og liste over de værktøjer og udstyr, du har brug for for hver enkelt. Sørg for at bruge lidt tid på dette. Der er ikke noget værre end at starte et hjem vedligeholdelsesprojekt og indse, at du mangler et af de værktøjer, du har brug for. I dette tilfælde er det bedre at være sikker end undskyld.

Med din liste i hånd, skal du besøge dit skur, eller hvor du bevarer dit nuværende skov af græsplæneværktøjer. Tag dig tid til at evaluere betingelsen for hver enkelt. Se om nogen dele mangler eller rustes. Sørg for at kontrollere, om et motoriseret udstyr har brug for gas.

Sammenlign derefter dine nuværende plæneværktøjer mod din liste over vedligeholdelsesopgaver. Har du alt hvad du behøver? Er der et værktøj, der vil gøre dit arbejde lettere? Har du brug for at erstatte noget? Når du har besvaret disse spørgsmål, skal du kunne lave en indkøbsliste over nye værktøjer til at købe.

Forskning dine værktøjer online og personligt. Billede: Tom Howard Garden Design og Landskabspleje

Forskning før du køber

Smart shopping handler om at gøre din forskning. Før du køber noget nyt værftet udstyr, bør du være sikker på at tjekke det ud online. Hvis du ikke er sikker på, hvilke værktøjer der skal bruges til et bestemt job, kan online-søgning være en god måde at få en følelse af dine bedste muligheder. Hvis du allerede ved, hvilke værktøjer der skal bruges, kan læsning af online anmeldelser hjælpe dig med nul på det rigtige produkt for dig.

Mens du handler, bør du overveje en række faktorer: pris, størrelse og påkrævet vedligeholdelse. Hvis du køber et elværktøj, skal du overveje, om du foretrækker en elektrisk, gas- eller batteridrevet option. Væg, om du udskifter din gamle puseklipper med en ridning, er det værd at bumpe op i prisen.

Når du har en god ide om, hvilke værktøjer du har til hensigt at købe, skal du tænke på at gå til en boligforbedringsbutik for at købe dem frem for at købe online. Dette giver dig mulighed for at se og håndtere udstyret personligt, før du har forpligtet dig til at bruge penge. Du får også mulighed for at bede salgsnævnerne om eventuelle spørgsmål, som du måtte have om produkterne.

Tænk på opbevaring og vedligeholdelse, før du køber. Billede: OMRÅDER Landskabsarkitektur + Byggeri

Overvej opbevaring og vedligeholdelse

Køb af værftet udstyr handler ikke kun om at få arbejdet gjort på kort sigt. Det handler også om at sikre, at din investering i disse værktøjer vil betale sig. Du kan gøre det ved at sørge for at gemme dem ordentligt og få dem til at blive serviceret regelmæssigt.

Eksperterne hos OPEI anbefaler altid at opbevare dit værftsudstyr på et køligt, tørt sted. Garager og skure vil næsten altid gøre tricket. Bare sørg for at kontrollere, at vand ikke siver ind under vinteren sneer eller sommer regn storme.

De anbefaler også at få dine større værktøjer, som græsplæneklippere, serviceret regelmæssigt. Ideelt set siger de, at det skal ske i begyndelsen af ​​foråret og igen i slutningen af ​​efteråret. Sæt disse datoer på en kalender, så de ikke falder ved vejen midt i en travl tidsplan.

Med sommer i fuld gang, hvordan holder du din græs så god? Vi vil gerne høre dine tips nedenfor.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar