6 stykker rådgivning til design af et badeværelse

Remodeling et badeværelse kan ikke virke som meget af en opgave, men der er nogle få vigtige beslutninger, du skal lave, og de er ikke så enkle. For at undgå at lave grundlæggende fejl eller indse senere, at du skulle have startet med noget andet, skal du følge disse trin.

Tjek VVS.

Før du kommer foran dig selv og begynder at vælge maling farver på badeværelset, sørg for alt er i orden og tjek VVS. Der bør ikke være vandlækage eller rust på rørene. Hvis installationen er gammel, kan det være bedst at bare erstatte det hele, før du starter noget andet.

Vælg den rigtige type fliser.

Der er mere at tage i betragtning, når du vælger fliser end farve. De til badeværelset skal være glatte for at undgå ulykker, og de skal også være modstandsdygtige over for fugt. Med hensyn til designet skal der tages hensyn til hele familien. For en stor familie kunne noget neutralt fungere, måske endda et floral design. En bachelor kan nyde en mørk og enkel farve.

Vælg vasken.

MoreINSPIRATION
  • Hvordan man vælger de rigtige tilbehør til badeværelse?
  • Hvilken type badevaske er rigtig for dig?
  • Tips til oplysningen af ​​dit badeværelse mere effektivt

Der er mange forskellige typer af badevaske. De adskiller sig mest i form og størrelse. Hvis du vil have badeværelset et romantisk, feminint udseende, så vælg en rund vask eller måske en med en interessant base. Hvis du vil have en minimalistisk indretning, ville en rektangulær vask med rene linjer fungere godt. Bare sørg for at du har det godt, når du bruger det, og at det passer til resten af ​​indretningen.

Badekar eller brusebad?

I de fleste badeværelser skal du enten vælge et badekar eller et brusebad, da du ikke kan passe indvendigt. Så tænk grundigt, før du træffer en beslutning. Et badekar indtager mere plads, men er meget mere afslappende end et bad. Men hvis du er den type, der kan lide at tage et hurtigt brusebad om morgenen og derefter gå på arbejde, så kan du vælge at spare noget gulvplads. Du kan også vælge en tub-shower combo.

Belysning muligheder.

Badeværelsesbelysning er meget vigtigt. Det skal bare være rigtigt. Bortset fra loftlyset har du også brug for noget projektbelysning. Typisk placeres disse steder et sted i nærheden af ​​spejlet. Prøv at undgå at placere lysarmaturer direkte over spejlet. Det er slet ikke smigrende. Og hvis du vil have et romantisk humør, når du tager et bad, kunne et par lys ikke gøre ondt.

Farven.

Selvfølgelig skal du også vælge et farveskema. Blå er en ekstremt populær farve til badeværelset, og det er derfor, det kan være lidt kedeligt. Hvis du vil have noget forfriskende, så vælg grøn i kombination med hvid. For noget lidt mere overdådigt og glamourøst, skal du vælge lilla. Og hvis badeværelset er lille, er hvid din bedste ven.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar