Enkel, men elegant skrivebordsstamme

Er dit hjem lille og overfyldt, men der er stadig mange ting, du gerne vil tilføje? Måske er det tid til at tænke mere funktionelt. Tag f.eks. Dette skrivebord. Det hedder faktisk et skrivebordsstamme, og årsagen til det er, at det kommer som en kompakt struktur med mange skuffer, og det kan let omdannes til et skrivebord ved blot at tage de to sider fra hinanden. Den øverste vil forblive den samme, og du vil kunne bruge som en perfekt funktionel skrivebord.

Det er håndlavet af bæredygtigt høstet palisander og det har sort faux-croc kappe og rustfrit stål og ægte læder accenter. Det betyder, at det er både holdbart og stilfuldt, og løser alle dine problemer. Nu kan du spare plads, mens du stadig nyder et smukt møbel.

MoreINSPIRATION
  • Enkel og praktisk konsol skrivebord
  • Srorage Techni Mobili computer skrivebord
  • Enkel og moderne Albini skrivebord

Skrivebordet har et britisk "kampagnestil" -design, og det har en kompakt struktur, meget funktionelt opdelt og fyldt med opbevaringsskuffer. Du får plads til alle dine filer, dokumenter og andre ting relateret til arbejde. Skrivebordsstammen måler 35w 24d 31h. Det kommer fuldt monteret, så alt du skal gøre det, er et godt sted for det. Fra det øjeblik du bestiller din ordre, bør du forvente, at den leveres i 5 til 12 arbejdsdage, alt efter produkt og transportør. Tilgængelig for $ 2.995.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar