Lille San Francisco Studio med Quirky Interior Design Detaljer

Dette er en studio på 450 kvadratmeter beliggende i Alamo Square, San Francisco. Det er et lejet rum, og det er den nuværende indbygger gjorde et godt stykke arbejde på at tilpasse det. Hun gjorde dette sted ser meget indbydende ud. Studiet er ret lille, men det er også pænt dekoreret. Quirky funktioner gør det skiller sig ud og der er et overordnet harmonisk look igennem.

Studiet blev dekoreret med alle mulige interessante ting. Det indeholder stykker fra loppemarkeder og en række elementer, der kommer tilbage fra, hvor Jessica, den, der lejede rummet, har rejst. Disse ting minder hende om hendes familie og venner og får hende til at føle sig som hjemme herinde.

MoreINSPIRATION
  • Bor stort i en lille studiolejlighed - inspirerende indretningsdesign ideer
  • Studiolejlighed i Odessa med en enkel men kraftig indretningsindretning
  • Interessant layout og mange smarte funktioner i et lille svensk studie

Hun nyder også at kombinere stilarter, så lejligheden indeholder vintage ting samt moderne elementer og tilbehør. Udover at have et eklektisk interiør, er lejligheden også fuld af farver i form af alle mulige accent detaljer, møbler stykker og tilbehør.

Layoutet er også interessant her. De levende og sovende områder er grundlæggende en og samme. De er blevet kreativt kombineret og eksisterer harmonisk sammen. Jo mere vi analyserer dette sted, jo mere bliver det indlysende, at lejligheden passer perfekt til den person, der bor i den, og det er et godt eksempel på, hvordan du kan personliggøre dit hjem og få det til at føle sig vidunderligt hele tiden. {Fundet på apartmenttherapy} .

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar