Sofistikeret Residence Design sløring af linjerne mellem indendørs og udendørs

Beliggende på et nord-syd orienteret hjørneområde i Brighton, Australien, blev denne sofistikerede bolig forestillet sig for en middelstørrelsesfamilie på udkig efter en byophold for at nyde dagen hver dag. Udstråling af en rig moderne følelse via en lang række indendørs og udendørs boligarealer forbundet med det udendørs, var den sofistikerede bopæl beregnet til at tjene en travl familie og blive deres oase af fred, mens de forbinder dem med det udendørs. Det to-etagers hjem designet af Darren Comber spredes linjerne mellem indendørs og udendørs ved hjælp af store vinduer, der tegner solskin inde.

Underholdende med familie og venner bliver nemt og sjovt i et åbent rum, som fører uden tøven udenfor, til swimmingpoolen i baghaven. Fra den dobbelte garagen facade går ind, besøgende kommer til at krydse en galleri stil korridor. På den ene side er der en mur, der er perfekt til at vise kunstværker, mens den anden side åbner gennem en glasvæg mod en damhave og det uformelle opholdsstue ud over. Alle boligarealer på stueetagen åbner udsigt til udendørs haver og skaber en levende forbindelse til naturen selv i den indviklede byby.

Nyd detaljerne i denne sofistikerede bolig og lad os vide, hvad du synes om det i kommentarerne nedenfor. Vi vil gerne vide, hvad du synes!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar