5 måder at give dit hjem et spring-perfekt udseende

Kan du føle den friske forårsstil endnu? Så snart vi indser foråret er her, begynder alt at være spændende, og vi føler impulsen for at gøre ændringer i vores liv. Dette omfatter også at give vores hjem en hurtig makeover. Her er 5 måder, hvorpå du kan give dit hjem et nyt udseende.

Et nyt lag maling.

Du kan være tilfreds med måden dine vægge ser ud, når der ikke kommer meget sollys gennem vinduerne, men så snart som forår og sol kommer tilbage, begynder væggene at se gamle og snavset meget hurtigt ud. Et nyt lag maling vil straks ændre stemningen. Du kan endda foretage en ændring ved at vælge en anden farve end dem dine vægge havde før.

Nye mønstre, teksturer og farver.

Giv værelset et nyt udseende ved at indføre nogle nye mønstre, farver eller teksturer. Få nogle nye puder, kast og måske nogle nye gardiner. Brug stof til at give dit hjem en hurtig og foryngende makeover.

Lys op de glemte områder.

MoreINSPIRATION
  • Fire måder at skabe fornemmelsen af ​​foråret i dit hjem
  • Perfekt forårskombinationer
  • Nemme måder at give dit hjem en hurtig pick-me-up

Ved at tilføje en lampe eller en sconce i et hjørne eller over de åbne hylder, hvor du har vist dine yndlingsdekorationer, vil du fremhæve bestemte områder, som ellers bare ville blande ind og forsvinde i baggrunden.

Flyt rundt i dit kunstværk.

Selvom du ikke får et nyt maleri eller skulptur, kan du flytte rundt i dit kunstværk for at ændre stemningen. Tag det overdimensionerede maleri fra stuen og vis det f.eks. I dit soveværelse. {fundet på apt2b}.

Dekorer med friske blomster.

Siden foråret handler alt om foryngelse, friskhed, levende farver og alle disse ting, kan du medbringe nogle af den spænding i dit hjem med friske blomster. Lav en dejlig lille buket til dit soveværelse og vis det på natbordet.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar