10 tips til at indarbejde forårspartner ind i dit hjem

Foråret er på den måde, hvilket betyder, at det er på tide at fjerne vinterindretningen og bringe foråret pasteller ud. Hvis du tænkte på, at jeg skulle fortælle dig at omdanne din stue til et pastellpalads, der var værd for Marie Antoinettes salon, glem det. For mange af disse lys nuancer, og du vil få et værelse, der ligner det, tilhører en gammel kat dame. Men med den rigtige mængde pastel dukker her og der, kan du bringe fornemmelsen af ​​foråret ind i dit hjem på en klassisk ubesværet måde. Tag et kig på disse 10 tips til at bringe disse foråret nuancer ud for at spille.

1. Bookshelf Baubles

Bogreoler er et godt sted at starte, når det kommer til at dekorere. Da de normalt er store, er det et nemt omdrejningspunkt for ethvert værelse, så det er en god ide at udskifte dine snudevarer mellem bøgerne. Handel ud af din marineblå blues til mintredsgrønne og bobbelgummipinks vil give det fornemmelsen af ​​foråret, at et så stort stykke har brug for. (via My Attic)

2. køkken sengetøj

Hvis du bruger dit køkken overhovedet, har du sandsynligvis en stor samling håndklæder og servietter og duge. Forår er den perfekte årstid for at vise de pastelstriber og pletter og plaider, som du har sparet. Det vil helt sikkert forbedre udseendet af påskebrunch. (via æsel og gulerod)

3. tæpper

Tilføjelse af et tæppe til et værelse trækker bare alt sammen, og mens de større kan være uden for dit prisklasse, er mindre størrelser meget mere overkommelige. For foråret dekoration, find en mindre tæppe, der viser dine yndlings pastel farver og lag det oven på din hverdag tæppe. Du bliver overrasket over den forskel, det vil gøre. (via Cupcakes og Cashmere)

4. Plantepotter

Din grønne fortjener en smag af foråret også! Gør lidt online shopping for nogle pastelpotter eller få lidt maling og maling dine terrakotta potter selv. Det vil ikke kun bringe den forårspop ind i rummet, det vil gøre dine planter grønnere og sundere mod en sådan lys farve. (via Instagram)

5. Dipped Stole

MoreINSPIRATION
  • Sådan indarbejdes forår-y pasteller i et vokset rum
  • Sådan dekorere du med pasteller: 4 enkle tips
  • 14 tips til at indarbejde shiplap i dit hjem

Dippede møbler har fejlet nationen, så udnyttelsen af ​​tendensen til forårssæsonen er en stor ide. Du kan dyppe ryggen eller benene, bruge en farve eller flere, men du vil påvirke din spisestue. Det vil bringe en følelse af foråret sjov til middag. (via Hally's)

6. Gardiner

Alle kan være enige om, at gardinerne er akæmpe stor omdrejningspunkt når det kommer til indretning. Et værelse er bare ikke fuldstændigt uden dem. Så hvis de er så store, bør vi ikke ændre dem ud med de skiftende årstider? Hængende pastelldraperier vil gøre en stor forårsmæssige indflydelse i dit hjem, for ikke at nævne at give et rum en diffust pastellglød. (via kunst og chic)

7. Kontoropbevaring

Uanset om det er dit hjemmekontor eller dit kabine på arbejdspladsen, er kontoropbevaring et absolut must for alle. Uddel nogle af dine almindeligt farvede kasser og bakker til pastelltoner, der vil lyse op i din plads og give en fornem følelse at arbejde. Plus det vil få dig til at smile om mandagen. Vind sejr. (via to og tyve)

8. Håndværkstilbehør

Hvis du er en crafter, har du sandsynligvis allerede masser af papir, washi tape, silkeblomster og tråd i pastellfarver. Det er gratis dekoration lige der! Sæt dem til brug ved at vise dem i dit håndværk, hvad enten det er et håndværkslokale eller køkkenbordet. (via Torie Jayne)

9. Kast puder

Jeg tror, ​​at hver interiør dekoration entusiast kunne hævde, at du aldrig kan have for mange kaste pude. Så du er undskyldt for at erstatte din med pastellfarver. Uanset om du køber puder eller bare bytter pudebetræk, vil det bringe foråret til dit opholdsrum eller soveværelse eller hvor du holder dem. (via Bright Bazaar)

10. Malede Møbler

Nogle mennesker er super pastel elskere, og det er okay. Hvis du er en af ​​dem, skal du overveje at bruge pastellmaling til at omdanne et sæt af møbler. Et spisebord, en kommode, din sidebord i stuen, hvis det kan drage nytte af et nyt lag maling, så gå mint. (via Fjeldborg)

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar