Stilfuld Åbent Lejlighed i Taipei Showcasing Futuristic Design Ideer

Denne stilfulde lejlighed med åben plan planlagt og implementeret af J.C. Arkitektur er beliggende i et travlt område af byen Taipei, Taiwan. Te-Art-projektet er beliggende på tredje sal i en stor bygning med udsigt over en park. Atmosfæren af ​​ro og komfort sikres gennem en neutral farvepalet og møbler af naturligt træ. Åbenhed er den afgørende karakteristika for denne prangende moderne krybbe. Oversvømmet i naturligt lys fra gulv til loft vinduer. de sociale områder er opdelt ved brug af materialer i stedet for vægge.

Den lille entré fører vejen mod spiseplads og køkken, der ligger på højre side af lejligheden. Til venstre finder du lounge zone, en spektakulær sort "opbevaringsboks" og hvad der synes at være et meditationspunkt. Det er her, at ejerne elegant udstillede deres tekandeopsamling, nabostillet af et stilfuldt vinstativ. I modsætning til resten af ​​huset designet i sort / hvid, synes dette hjørne traditionelt-hellig med sin trækarakter og specielle dekorative genstande. Hvad synes du personligt er højdepunkterne i denne Taipei-lejlighed?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar