De Svenske Pejsers Skønhed

Pejse er en af ​​de mest populære og smukke dekorationer, og de kan ses over hele verden. Senest moderne design er blevet skabt, og nu kan pejse bruges både indendørs og udendørs. Disse designs havde dog som udgangspunkt de traditionelle modeller.

Traditionelle pejse kan yderligere opdeles i flere forskellige kategorier i henhold til den stil eller region, de findes i. Vi analyserer nu nærmere en række svenske pejse og ser, hvad der skelner dem til alle de andre.

Billederne her er taget i lejligheder og private hjem og de præsenterer originale pejsdesigner. Skandinaviske ildsteder kunne beskrives som simple og elegante. Typiske svenske ildsteder ligner normalt en kolonne. Formen er meget enkel. Det er stort set et rundt skorstensrør, og det er normalt hvidt. Ovnen præsenterer altid to små foldedøre, og toppen af ​​pejsen har næsten altid en krone i den ånd af de skandinaviske monarkier traditioner.

MoreINSPIRATION
  • Inviterende hvid svensk lejlighed med vintage pejse
  • Slanke fritstående pejse designet af Malm
  • Hjørne pejse - en simpel måde at sprede en vidunderlig atmosfære rundt

Andre traditionelle svenske pejs designs omfatter mursten strukturer normalt med finer fliser. Der er også brand-kupler. Ofte er disse dekoreret med stucco og de er normalt placeret i hjørner. Og selvfølgelig er der nogle mere moderne pejsdesigner. Disse er faktisk store metal komfurer eller fabrik pejse. De er altid sorte, og de har et lukket forbrændingskammer. De er lavet af stål og / eller jern, og de kan nogle gange være elektriske. Denne type pejse er også almindelig i Rusland.

Og sidst men ikke mindst europæiske klassikere. Disse ildsteder, som engelske og franske modeller, er relativt sjældne i Sverige. Stadig kan de også findes i dette område. Og hvis et sådant design vælges, vælger ejeren næsten altid den mest enkle og koncise finish. {Pics from design-remont}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar